Έγινε η συνάντηση

21:00 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Πραγματοποιήθηκε χθες, στην Αθήνα, η 1η ενημερωτική συνάντηση διαιτησίας της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Στην συνάντηση, που αποτελεί την πρώτη των ανάλογων συναντήσεων που θα γίνουν στην διάρκεια της χρονιάς, συμμετείχαν οι διαιτητές και παρατηρητές της Λίστας της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, καθώς και επόπτες - σημειωτές από την Νότια Ελλάδα.

Στις συναντήσεις, παρευρέθηκαν από πλευράς ΕΣΑΠ, ο Πρόεδρος κ. Π. Ταρνατόρος, ο Γ. Γραμματέας κ. Χ. Βασιλείου και ο Ταμίας κ. Θ. Δεληγιαννάκης
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Π. Ταρνατόρος, ευχαρίστησε όλους τους διαιτητές και παρατηρητές για τη συμμετοχή τους και αναφέρθηκε στις ενέργειες της Ένωσης στα θέματα της διαιτησίας, στο πλαίσιο της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση της Ένωσης στο έργο της διαιτησίας της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και τις συνεχείς προσπάθειές της για την βελτίωση των συνθηκών διαιτησίας του Πρωταθλήματος.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, αναλύθηκε και ο νέος θεσμός του Κομισάριου Αγώνων, ο οποίος θα εφαρμοστεί στην εφετινή αγωνιστική περίοδο στην Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012. Στο Σώμα των Κομισάριων Αγώνων θα ενταχθούν και όλοι οι Παρατηρητές Διαιτησίας και ο ρόλος του θα είναι αναβαθμισμένος σε σχέση με το παρελθόν, έχοντας άμεση συνεργασία με τους Διαιτητές των αγώνων, σε σχέση με την λειτουργία του αγώνα, το πειθαρχικό έλεγχο κ.α.
Τέλος, έγινε η πρώτη συνάντηση των εποπτών και σημειωτών που είναι υποψήφιοι να ενταχθούν στην Λίστα Εποπτών - Σημειωτών της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και προέρχονταν από την Νότια Ελλάδα (Αχαΐα, Κορινθία, Κυκλάδες, Φθιώτιδα, Αττική). Στους επόπτες και σημειωτές, μίλησε εκ μέρους της ΕΣΑΠ ο Γεν. Γραμματέας κ. Χ. Βασιλείου, ο οποίος τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η Ένωση στο σώμα αυτό και επικρότησε την απόφαση της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ για συγκρότηση ξεχωριστής Λίστας για την Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Στις συναντήσεις μίλησαν τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ κ.κ. Κάλλης, Αντωνούλης και Βασιλειάδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε όλα τα θέματα διαιτησίας, ενώ έγινε ξεχωριστό σεμινάριο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνος. Ανάλογη συνάντηση για τους Επόπτες-Σημειωτές της Βόρειας Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα