Εγκώμια Λεονάρντο για Κακά

11:03 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι γνωστό πως ο Κακά αποτελεί έναν απο τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει καλοκαιριού. Ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, μίλησε λοιπόν για τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και έβαλε... φωτιές στα σενάρια.

«Ο Κακά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με πολύ μεγάλο ταλέντο. Ωστόσο, οι τραυματισμοί που είχε δεν τον βοήθησαν στη Ρεάλ, η οποία είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα στην οποία όλα γίνονται με

μεγάλη ταχύτητα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την όρεξή του για . Έχουμε πολύ καλή σχέση από την αρχή της καριέρας του. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος είναι πολύ καλός ακόμα και όταν δεν μπορεί να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του», ήταν τα λόγια του Λεονάρντο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται για τους μεταγραφικούς στόχους της Παρί: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα να αγοράζουμε παίκτες. Η ομάδα μας, πλέον, βρίσκεται στο γκρουπ αυτών που αγοράζουν. Μας έχουν συνδέσει με πολλούς μεγάλους ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε επενδύσεις αλλά ακόμα τηρούμε στάση αναμονής».

Keywords
Τυχαία Θέματα