Εγκώμια Τεν Κάτε για Φαν Μπρόνκχορστ

19:59 24/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο 40χρονος νυν βοηθός προπονητή θα διαδεχτεί το καλοκαίρι τον Φρεντ Ρούτεν στον πάγκο και ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας καλά τον πρώην διεθνή μέσο από την κοινή θητεία τους στη Μπαρτσελόνα, τονίζει πως έχει όλα τα φόντα για να πετύχει.

«Ο Φαν Μπρόνκχορστ αξίζει αυτή την ευκαιρία. Δεν μπορεί να προβλέψει κανείς το μέλλον, αλλά πιστεύω πως έχει τα χαρακτηριστικά για να πετύχει.

Είναι εσωστρεφής άνθρωπος, όμως το ίδιο είναι και οι Φιλίπ Κοκού και Φρανκ Ντε Μπουρ, κάτι που δεν τους εμπόδισε στην Αϊντχόφεν και τον Άγιαξ», είπε ο Τεν Κάτε στο Voetbal International και πρόσθεσε:

«Αγαπάει τη Φέγενορντ και θυμάμαι πως το 2007 δέχτηκε μεγάλη μείωση μισθού για να γυρίσει εκεί μετά από τη Μπαρτσελόνα. Έχει καλή σχέση με τον κόσμο και έτσι ίσως δεν έχει τόσο μεγάλη πίεση από την πρώτη μέρα».

Ο Τεν Κάτε τόνισε πως ο Φαν Μπρόνκχορστ έχει αποδείξει πως δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να υποτιμηθεί:

«Το πιο μεγάλο του προτέρημα σαν ποδοσφαιριστής ήταν πως μπορούσε να εκπλήξει τους πάντες. Κανείς δεν τον έβλεπε σαν μελλοντικό αρχηγό της Εθνικής Ολλανδίας, ούτε ότι θα έκανε καριέρα στη Ρέιντζερς, την Άρσεναλ και τη Μπαρτσελόνα. Έχει δημιουργήσει το δικό του μονοπάτι και το ίδιο θα κάνει και στην προπονητική».

Keywords
Τυχαία Θέματα