Έγκυος γυναίκα παρέσυρε 17χρονη για να τη βιάσει ο σύζυγός της! (ΦΩΤΟ)

23:29 2/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε μια 17χρονη κοπέλα από την Κίνα, η οποία παρασύρθηκε από μια έγκυο γυναίκα στις κτηνώδεις ορέξεις του συζύγου της.

Η 17χρονη νοσοκόμα Hu Yixuan βοήθησε μια έγκυο γυναίκα, η οποία υποκρίθηκε ότι λιποθυμά σε ένα δρόμο της πόλης Τζιαμούσι στην βορειοανατολική επαρχία της Κίνας, Χεϊλογκζιανγκ. Η νεαρή προθυμοποιήθηκε αμέσως να βοηθήσει τη γυναίκα και να την οδηγήσει σπίτι της.

Εκεί, συνάντησε τον σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος της πρόσφερε γιαούρτι στο οποίο όμως είχε ρίξει υπνωτικά χάπια. Στη συνέχεια, προσπάθησε να τη βιάσει, όμως η Hu είχε ακόμα τις αισθήσεις της σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αντισταθεί.

Έτσι, το ζευγάρι την έπνιξε με ένα μαντήλι και έβαλε το πτώμα της σε μια βαλίτσα, την οποία μετά έθαψε σε μια εγκαταλελειμμένη περιοχή.

Η κοπέλα εξαφανίστηκε την Τετάρτη και η αστυνομία σύντομα ανακάλυψε εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας του δρόμου που έδειχνε την Hu να φεύγει μαζί με την έγκυο γυναίκα. Επίσης, κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι του ζευγαριού τους κατέγραψε να βγαίνουν από αυτό με μια βαλίτσα. Επιπλέον, μια φίλη της Hu αποκάλυψε ότι λίγο πριν πεθάνει της είχε στείλει ένα μήνυμα στο οποίο έλεγε: «Μόλις βοήθησα μια έγκυο κυρία μέχρι το σπίτι της».

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε χωρίσει, όταν ο άντρας έπιασε τη σύζυγό του με άλλον άντρα, όμως αυτή προσπαθούσε να εξιλεωθεί βρίσκοντάς του μια παρθένα κοπέλα, για να κάνει σεξ!

Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή και η έγκυος γυναίκα ομολόγησε το φόνο. Το πτώμα της Hu βρέθηκε την ίδια μέρα καθ' υπόδειξη της γυναίκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα