Έγκυος η μια οροθετική ιερόδουλη!

17:02 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Έγκυος δυο μηνών είναι μια από τις ιερόδουλες γυναίκες που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων θα αναλάβει τη γυναίκα υποβάλλοντάς τη σε ειδική θεραπεία και αντιρετροϊκή αγωγή λόγω της εγκυμοσύνης.

Μετά και την 18η ιερόδουλη που σήμερα προστέθηκε στη λίστα τα τηλέφωνα «πελατών» τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν ξεπεράσει σήμερα τις 6.000.

Εντός της ημέρας οι 16 οροθετικές ιερόδουλες απολογούνται

για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Οι 11 από τις γυναίκες που απολογούνται αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ οι άλλες πέντε για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι κατηγορούμενες πάντως υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν ότι είχαν μολυνθεί, ενώ κάποιες είπαν πως σε προηγούμενες εξετάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα αποτελέσματα είχαν βγει αρνητικά.

Νωρίτερα, στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί πολίτες, μεταξύ των οποίων και μέλη συλλόγων οροθετικών, προς συμπαράσταση των κατηγορουμένων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα