«Εγώ φοράω παντελόνια, δεν είμαι ο μ... της παρέας»

15:28 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ οι εκκλήσεις του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, έπεσαν στο κενό καθώς ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ασταμάτητος εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Ολυμπιακού.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Βασιλακόπουλος λέγοντας:

"Λένε πως για να αποφύγεις τον πόλεμο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο. Κανονικά το ματς αυτό θα έπρεπε να είναι γιορτή. Θα παρακαλέσω τις ομάδες να αποφύγουν πράξεις ή δηλώσεις που θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα και θα δώσουν δικαιώματα στην αλητεία των γηπέδων. Στο μπάσκετ μείναμε λίγοι και πρέπει να το προστατέψουμε".

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που όντας ασυγκράτητος είπε: "Έχω έρθει με αγαθές προθέσεις, αλλά με βάζει σε σκέψεις η απουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εγώ τίμησαν την ΕΟΚ και ήρθα ως ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Μετά θα έρθουν από τον Ολυμπιακό και θα μιλούν για διαιτησία, για 18-2 και για άλλες μ...ες. Πέρυσι είχαμε πει να μη δοθούν εισιτήρια σε χούλιγκαν κι εκείνοι δεν το τήρησαν. Αν θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν. Το ίδιο πράγμα έκαναν πριν λίγα χρόνια και στο βόλεϊ, όπου με κυνηγούσαν στο γήπεδο οι χούλιγκαν. Δεν θα το δεχτώ ξανά. Είμαι διατεθειμένος να μην γίνει ο αγώνας, να μην κατεβάσω την ομάδα. Έχουμε βάλει 200 εκατ. ευρώ στο μπάσκετ και δεν θα επιτρέψω να με θεωρούν τον μ... της παρέας. Εγώ είμαι Σπαρτιάτης, έχω μάθει να φοράω παντελόνια και να τα τιμάω. Άλλοι θα έπρεπε να φορούν φουστάνια, γιατί δίνουν το λόγο τους και μετά κάνουν άλλα".
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέρασε και στο θέμα της διαιτησίας: "Φέρτε και ξένους διαιτητές, φέρτε και τον Γκόντα να σφυρίξει. Μια δεν θέλετε τον έναν, μια δεν θέλετε τον άλλον...".

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, που εκπροσώπησε την πειραϊκή ομάδα μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια, αντέδρασε λέγοντας πως "... ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται κανονικά από τη διοίκησή του", ενώ για τα εισιτήρια του περσινού τελικού ανέφερε πως "... δώσαμε λίστες τις οποίες έλεγξε η αστυνομία".

Το δεύτερο μέρος της κόντρας του Θανάση Γιαννακόπουλου με τους παράγοντες του Ολυμπιακού δόθηκε λίγο αργότερα κατά την διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για τα παιχνίδια της Α1 όπου την τελευταία στιγμή απετράπη η σύρραξη ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και στον ομόλογο του της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Γιαννακόπουλος όντας σε υπερένταση από τα όσα είπε προηγουμένως στην σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου είπε στους ίδιους τόνους: "Στον Ολυμπιακό, ο ένας διαιτητής δεν κάνει, ο άλλος τους φταίει. Να γίνεται πιο αυστηροί. όποιος νομίζει πως με νταηλίκι μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, είναι γελασμένος. Εγώ έχω γαμ... την Ευρώπη έξι φορές".

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας απάντησε λέγοντας: "Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία. Δεν έχετε αντιληφθεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει". Εκείνη την στιγμή οι δυο άντρες σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και ήρθαν

Keywords
Τυχαία Θέματα