Έγραψαν ιστορία Μότσι και Λουντογκόρετς! (VIDEO)

00:38 28/8/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΣΤΕΑΟΥΑ Β.: 1-0 [6-5 πεν.] (0-1)
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Σε ένα απίστευτο ματς, η Λουντογκόρετς κέρδισε με 1-0 τη Στεάουα κι έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου ο αμυντικός της, Κοσμίν Μότσι, κάθισε αναγκαστικά κάτω από τα γκολπόστ (κόκκινη στον Στογιάνοφ) κι έπιασε δύο εκτελέσεις των συμπατριωτών τους. Για πρώτη φορά κουνούν σεντόνι οι Βούλγαροι.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Κεσερού βρέθηκε σε ιδανική θέση κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 15' ο Στογιάνοφ, είπε όχι σε σουτ του Κεσερού.

Στο 19ο λεπτό, το σουτ του Πόπα, σταμάτησε στον Μότσι, ενώ στο 22' το πλασέ του Σανμαρτεάν σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Στογιάνοφ. Στο 44ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Αλεξάντροφ, ο Μισιντιάν έμεινε μόνος στην περιοχή, αλλά σούταρε άουτ.

Στο 50ο λεπτό, ο Μισιντιάν έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, ενώ στο ο Αρλάουσκις είπε όχι σε σουτ του Εσπίνιο. Στο 76ο λεπτό, το σουτ του Μαρσελίνιο, σταμάτησε στο σώμα του Πριβιλέσκου και στο 90' ο Βάντερσον με τρομερό σουτ, έκανε το 1-0 για τη Λουντογκόρετς κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο 92' ο Αρλάουσκις, έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Μότι, ενώ στο 111' ο Κεσερού αστόχησε από καλή θέση, στο 119' ο Στογιάνοφ ανέτρεψε τον Βαρέλα λίγο έξω από την περιοχή και είδε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα κάτω από τα γκολπόστ να κάτσει ο Μότσι, ο οποίος ανέλαβε χρέη γκολκίπερ και στα πέναλτι. Το περίεργο όμως της υπόθεσης είναι ότι ο Μότσι είναι κι αυτός από τη Ρουμανία και υπήρξε παίκτης της μεγάλης αντιπάλου της Στεάουα, Ντιναμό Βουκουρεστίου, για 7 χρόνια.

Την πρώτη εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο... Μότσι και έκανε το 1-0 για τη Λουντογκόρετς, ενώ ο Κεσερού έκανε το 1-1 στη συνέχεια. Στη συνέχεια ο Αρλάουσκις απέκρουσε την εκτέλεση του Βάντερσον, αλλά ο απίστευτος Μότσι έπιασε κι αυτός το πέναλτι του Πριβιλέσκου. Ο Χαμζά έκανε το 2-1 για την Λουντογκόρετς και ο Σζουκάλα έκανε το 2-2. Ο Καϊσαρά και ο Πόπα ευστόχησαν κι έκαναν το 3-3, ενώ ο Μαρσελινο έγραψε το 4-3. Ο Βαρέλα έφερε το σκορ στο 4-4, ενώ ο Ντιάκοφ έκανε το 5-4. Ο Πρεπελίτα ευστόχησε κι εκείνος για το 5-5, όπως και ο Εσίνιο για το 6-5, ενώ στο τελευταίο πέναλτι, ο Μότσι μπλόκαρε την εκτέλεση του Ράπα κι έστειλε την ομάδα του στους ομίλους!

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότσι, Τερζίεφ, Καϊσαρά, Εσπίνιο, Ντιάκοφ, Μαρσελίνιο, Αλεξάντροφ (77' Αλάμπο), Μπέζιακ (77' Χάμζα), Μισιντιάν (85' Βάντερσον).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Αρλάουσκις, Ράπα, Σζουκάλα, Λατοβλεβίτσι (67' Πριβιλέσκου), Βαρέλα, Τανάσε (5' Στάντσιου), Πρεπελίτα, Σανμαρτεάν, Μπρέφελντ, Πόπα, Κεσερού.

Keywords
Αναζητήσεις
λουντογκορετς στεαουα
Τυχαία Θέματα