Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο...

23:47 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-2ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-0
Γήπεδο: Πάρκεν

Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Ρεάλ επί της Κοπεγχάγης με τον Ρονάλντο να γράφει ιστορία φτάνοντας τα 9 γκολ σε φάση ομίλων.

Στο 15ο λεπτό η Ρεάλ απείλησε για πρώτη φορά, με την κεφαλιά του Μπέιλ να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 21' μετά από σέντρα του Μαρσέλο, ο Μπενζεμά

μπήκε στη φάση, αλλά η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τον Βίλαντ. Δύο λεπτά αργότερα το φάουλ του Κριστιάνο βρήκε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ και στη συνέχεια της φάσης, ο Μόντριτς άδειασε ένα αντίπαλο έξω από την περιοχή και με κεραυνό άνοιξε το σκορ. Στο 28ο λεπτό ο Βίλαντ είπε όχι και σε νέα κεφαλιά του Μπενζεμά, όπως έκανε και στο 31' σε προσπάθεια του Ρονάλντο, ενώ στο 37' ξανά ο κίπερ της Κοπεγχάγης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του πορτογάλου σταρ. Στο 39΄ακυρώθηκε γκολ της Κοπεγχάγης ενώ στο 41' το σουτ του Κλαουντεμίρ κόντραρε στον Μαρσέλο και στο 44' το σουτ του Αλόνσο πέρασε άουτ.

Στο 47' ο Βίλαντ συνέχισε να σταματά τον Κριστιάνο, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαρσέλο έκανε το γέμισα, ο Πέπε έστρωσε από δεξιά με το κεφάλι στον Ρονάλντο που πλάσαρε από κοντά κι έκανε το 2-0. Με αυτό το γκολ ο Κριστιάνο έγραψε ιστορία, φτάνοντας τα 9 γκολ σε φάση ομίλων, περισσότερα από κάθε άλλο στο παρελθόν. Στο 53' το σουτ του Γκίσλασον έφυγε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Κασίγιας βγήκε και πρόλαβε τον Τουτού. Στο 61ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Νάτσο, ενώ στο 75ο λεπτό το σουτ του Ρονάλντο σταμάτησε στο δοκάρι της Κοπεγχάγης. Στο 82ο λεπτό το σουτ του Μπέιλ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 84' ο Ντι Μαρία παραλίγο να πετύχει ένα τρομερό γκολ με ραμπόνα. Στο 90' ο Ρονάλντο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τ πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Βετόκελε, Γκίσλασον, Κλαουντεμίρ, Ντιλέινι, Τουτού, Γιόργκενσεν (8' Μπολάνιος, 78' Ρέμερ)

ΡΕΑΛ Μ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Νάτσο, Μαρσέλο, Μόντριτς (82' Καζεμίρο), Τσάμπι Αλόνσο (77' Ιγιαραμένδι), Μπέιλ, Ίσκο (67' Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα