«Είχαμε δύσκολο έργο»

21:50 20/1/2013 - Πηγή: AEK365

Για δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό έκανε λόγο ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά την ήττα με 2-0.
Αναλυτικά είπε:

Για τον αγώνα: "Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε έναν μεγάλο και δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα μας μπήκε καλά στην αναμέτρηση και μπορώ να πω ότι η εμφάνιση μας ήταν ικανοποιητική. ικανοποιητική. Μάλιστα δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για να πετύχουμε γκολ

ωστόσο δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος η απόδοση μας έπεσε αρκετά και ειδικά στα τελευταία δέκα λεπτά δεν ήμασταν καλοί αφού κάναμε αρκετά λάθη. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Απλώς αυτό το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία για κάποιους παίκτες να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες".

Για το λάθος του Ταμπάση: "Ο Ταμπάσης είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας που πιστεύουμε στις δυνατότητες του. Είχε απλά μια άτυχη στιγμή".

Για το λόγο που προχώρησε στην αντικατάσταση του Οικονόμου από τον Ντάσιο: "Ο Οικονόμου ένιωσε μια κόπωση και αποφάσισα στην επανάληψη να τον αλλάξω για να ξεκουραστεί".

Για τη φάση του Μέγιερι με τον Γιάκο: "Πρέπει να το ξαναδώ σε ριπλέι για να έχω καθαρή άποψη. Αν πάντως ισχύει κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για σοβαρό λάθος".

Για τις δυσκολίες που έχει ο ΠΑΣ τη φετινή σεζόν: "Διανύουμε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες. Πρώτος στόχος για την ομάδα είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και αναδείξουμε νέους παίκτες. Ο πρωταθλητισμός στηρίζεται στην λεπτομέρεια που δυστυχώς εμάς μας λείπει τη φετινή χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα