Είχε Ιγκόρ ο Πανθρακικός

20:34 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ιγκόρ ήταν αυτός που έδωσε τη λύση και το γκολ στον Πανθρακικό, ο οποίος πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0 επί της Βέροιας για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Πανθρακικός κατάφερε να ελέγξει το τέμπο του αγώνα και να έχει την περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του. Μεγάλες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Αναστασόπουλου δεν έφτιαξε, μία όμως ήταν αρκετή αφενός για να προηγηθεί και αφετέρου

για να δείξει ο Ιγκόρ ότι είναι απευθείας συνδεδεμένος με το γκολ. Αυτή έγινε στο 42' και ο Βραζιλιάνος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Το ανοιχτό παιχνίδι συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να βρει το δεύτερο τέρμα για να «κλειδώσει» το παιχνίδι και η Βέροια, μοιραία, αναζητούσε το γκολ που θα ισορροπούσε το ματς. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο είχαν τον έλεγχο, όμως αδυνατούσαν να ρίξουν τον ρυθμό και να κρατήσουν μπάλα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Βέροια, που με γρήγορες επιθέσεις κυρίως από τα πλάγια έφερνε τη μπάλα κοντά στην εστία του Σέρεμετ, αλλά της έλειψε η τελική προσπάθεια.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ρομέου (90' Κατσικοκέρης), Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (77' Εμπόου), Τζάνης, Χρήστου (65' Ζεκίνια).

Βέροια (Τον Κάανεν): Αναστασόπουλος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Μπαργκάν (84' Παυλίδης), Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπεν, Τραπ (74' Όστοϊτς), Μρντάκοβιτς, Ζεζίνιο (46' Σιόντης).

Keywords
Τυχαία Θέματα