Είχε θράσος να κατηγορήσει τον Μποατενγκ

21:56 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζίτζι Φαριόλι, δήμαρχος της περιοχής από την οποία προέρχεται η Προ Πάτρια την οποία αντιμετώπιζαν στο φιλικό οι Ροσονέρι, μέχρι που αυτό διακόπηκε, κατηγόρησε τον Μπόατενγκ και τους παίκτες της Μίλαν για όσα έγιναν.

«Ήταν λάθος κάποιων ηλίθιων στις εξέδρες αλλά ήταν λάθος και κάποιων επαγγελματιών που δεν ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους. Αναφέρομαι στον διαιτητή και κάποιους παίκτες της Μίλαν! Αν ως επαγγελματίες έκαναν κανονικά τη δουλειά τους τότε δε θα γίνονταν όσα έγιναν και δε θα καταστρεφόταν ένα γιορτινό απόγευμα! Ο Μπόατενγκ κλώτσησε την μπάλα με 200 χλμ

την ώρα προς έναν οπαδό στις εξέδρες... Είναι συμπεριφορά αυτή; Αν αυτό το έκανε σε οποιοδήποτε γήπεδο της Serie A θα είχε δει την κόκκινη κάρτα. Επίσης, αν του είχαν συμπεριφερθεί σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο όπως εδώ, δε θα αντιδρούσε έτσι και δε θα έφευγε η Μίλαν από το γήπεδο. Μόνο εδώ έγινε αυτό», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Φαριόλι.

Ο οποίος Φαριόλι έχει εκλεγεί δήμαρχος με την υποστήριξη της Lega Nord -κόμμα που αντιτίθεται στους μετανάστες και επιθυμεί να διαχωριστεί ο πλούσιος βορράς από τον φτωχό νότο- αλλά και με τη στήριξη του Popolo della Liberta, κόμμα του... Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα