Είχε την ουσία

21:26 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι.Καμπαξής

Ο Λεβαδειακός ήταν αποτελεσματικός απέναντι στον Πανιώνιο και πήρε μια πολύτιμη νίκη με 2-0. Κακό το πρώτο μέρος αλλά είχε γκολ. Ο Πανιώνιος απείλησε πρώτος όταν στο

11' ο Κουλουχέρης έπιασε από ιδανική θέση την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά μετά ο Λεβαδειακός σκόραρε με πλασέ στην κίνηση του Ροτζέριο. Στο 33' ο Κούρος έκανε τη σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Μάγκα και να καταλήγει μόλις άουτ. Ο Πανιώνιος μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και απείλησε με τον Κολοβό στο 46' και στο 52'. Στο 64ο λεπτό όμως ο Λεβαδειακός "χτύπησε" και πάλι. Ο Ορτέγκα έκανε τη σέντρα και ο Μάντζιος με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Εννέα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα όταν ο Κολοβός ξέφυγε από τον Γεωργίου και αυτός τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα να δει κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να απειλήσει και έτσι το ματς τελείωσε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας, Γ.Λαμπρόπουλος, Πετράτσι, Κάντζι (83'Γιάντσης), Ροτζέριο, Ορτέγκα (85'Ιωαννίδης), Μάντζιος (90'Βασιλείου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Β.Λαμπρόπουλος (63'Ντούνης), Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς (82'Καλτσάς), Κούρντι, Μενδρινός (71'Καπάνταης), Κολοβός, Γιάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα