Είδε... φως ο Εργοτέλης

19:51 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 300ό ματς στην προπονητική καριέρα του Νίκου Καραγεωργίου, στη μεγάλη κατηγορία, άρχισε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων για τον ίδιο και την ομάδα του, η οποία βρέθηκε μπροστά στο σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Τζανακάκης έκανε υπέροχη ενέργεια από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Λισγάρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε -με τον αέρα κόντρα- στη γωνία του Κυριακίδη (0-1)!

Το τέρμα του Εργοτέλη, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν σιγά-σιγά να ανασυνταχθούν και να βρεθούν σε θέση βολής, από τον Πίρσον,

χωρίς για ένα διάστημα να το επιχειρούν με ορθόδοξο τρόπο. Στο 17ο λεπτό, πάντως, οι γηπεδούχοι φάνηκαν αρκετά απειλητικοί, αλλά το μακρινό δυνατό σουτ του Μελισσά, πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα του Εργοτέλη. Ήταν το έναυσμα για την επιθετικότητα του Λεβαδειακού, που τρία λεπτά αργότερα, απείλησε ξανά με την κεφαλιά του Βασιλείου (έπειτα πάλι από σέντρα του Μελισσά) να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Πίρσον.

Νέα μεγάλη φάση για τον Λεβαδειακό, στο 27ο λεπτό, με τον Βασιλείου να επιχειρεί διαγώνιο σουτ, τον Πίρσον ν' αποκρούει και τον Σαρρή, να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Μουλόπουλο και να παραχωρεί κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Ζησόπουλος απείλησε εκ νέου, με γυριστό σουτ, χωρίς να βρει στόχο. Στο 36ο λεπτό, ο Εργοτέλης υπενθύμισε ότι παραμένει πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Ο Φραγκουλάκης σέντραρε απ' τα αριστερά και ο Κατσικοκέρης με εξαιρετικό τακουνάκι, άφησε τον Κυριακίδη να παρακολουθεί τη μπάλα, να περνά δίπλα από το δοκάρι του.

Ο Λεβαδειακός "απαίτησε" την ισοφάριση, σ' ένα εξαιρετικό, τηρουμένων των καιρικών συνθηκών, πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βρει στο διάστημα της κυριαρχίας του, την απάντηση στο αυτογκόλ του Λισγάρα. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια φάση που θα συζητηθεί, καθώς ο Κουτσόπουλος, που βρέθηκε απέναντι απ' τον Πίρσον και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, φαίνεται να υποδεικνύεται εσφαλμένα σε θέση οφσάιντ. Ο διαιτητής Ζαχαριάδης, μάλιστα, τιμώρησε τον αρχηγό του Λεβαδειακό, τον Μουλόπουλο, με κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρία.

Ο ρυθμός του αγώνα, έως και το 55ο λεπτό, έπεσε αρκετά, με μοναδική στιγμή ένα καλό σουτ του Ζούνιορ, που εξουδετέρωσε ο Κυριακίδης. Στο σημείο αυτό, έσβησαν τα φώτα, στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, από κάποιο βραχυκύκλωμα στο δίκτυο της πόλης και ο αγώνας διεκόπη για περίπου ένα δεκάλεπτο.

Οι ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, "επέστρεψε" προσωρινά και το φως, αλλά λίγο πριν αρχίσει ξανά η αναμέτρηση, είχαμε νέα διακοπή του αγώνα, από τη νέα πτώση της τάσης του ρεύματος! Τελικά, μετά από περίπου 20 λεπτά, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο αγώνας άρχισε ξανά, με τον Παράσχο να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή, περνώντας στον αγώνα τον Σάντσες και τον Εργοτέλη να χάνει σπουδαία ευκαιρία με τον Κατσικοκέρη να σουτάρει δυνατά, από πλάγια θέση και τον Κυ

Keywords
Τυχαία Θέματα