«Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι»

10:56 23/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μόνο τη νίκη θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, στο «Παρκ Ντε Πρενς» υπογράμμισε ο Χαβιέ Παστόρε. Ο Αργεντινός παίκτης δήλωσε πως οι πρωτευουσιάνοι είναι πανέτοιμοι για το ματς με τους Μασσαλούς και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Παστόρε δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, τόσο για την ομάδα, όσο και για όλους εδώ στο Παρίσι. Ελπίζουμε πως θα πάρουμε τη νίκη και θα κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους. Αυτός

ο αγώνας σημαίνει πολλά για εμάς και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Στην συνέχεια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε: «Είμαστε όλοι επαγγελματίες, έχουμε κάνει μια καλή πορεία και είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Χάσαμε από την Σοσό, όμως πριν είχαμε ένα αήττητο σερί 13 αγώνων».

Τέλος, ο Παστόρε τόνισε για την ατμόσφαιρα του ντέρμπι: «Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ματς για τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη εμφάνιση. Μπροστά μας έχουμε το ματς με τη Μαρσέιγ και μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τη Βαλένθια για το Champions League».

Keywords
Τυχαία Θέματα