«Είμαστε σε καλό δρόμο»

22:40 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο ένας συμπληρώνει τρία χρόνια στην Ελλάδα και τον Άρη Μαρμούρης ΑΕ, για τον άλλον οι κίτρινοι είναι ο τρίτος ελληνικός σταθμός στην πολύχρονη καριέρα του.
Ο λόγος για τον Μάρκο Σάμαρτζιτς και τον Ιβάιλο Μπαρούτοφ, τους δύο ξένους του συλλόγου, οι οποίοι δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για τη σεζόν που ξεκινά.
«Αν και τις τελευταίες ημέρες μας προέκυψαν αρκετές ατυχίες με τραυματισμούς και αρρώστιες, εν τούτοις έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία και είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα βγει

στη διάρκεια της σεζόν», είπε αρχικά ο Σάμαρτζιτς και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα διεκδικούμε κάθε παιχνίδι. Κι είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στο Αλεξάνδρειο. Ένα ιστορικό γήπεδο το οποίο οι οπαδοί μας μπορούν να μετατρέψουν σε πραγματικά καυτή έδρα».
Ο Ιβάιλο Μπαρούτοφ μετά την Λαμία και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επέστρεψε στη Vollleyleague και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα. Ξέρω καλά το πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του και ανυπομονώ για να ξεκινήσει η νέα σεζόν», είπε ο Βούλγαρος διαγώνιος εκφράζοντας κι αυτός την ικανοποίηση του για: «τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Στο διάστημα που είμαι στον Άρη και παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες, όλα κυλούν ομαλά κι αυτό με κάνει πιο αισιόδοξο για τη σεζόν που ξεκινά. Από κει και πέρα δεν έχω πλήρη εικόνα για το επίπεδο όλων των ομάδων, όμως πιστεύω ότι ο Αρης μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα