«Είμαστε υπερήφανοι»

00:49 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με δέντρο που προσπαθεί να αναπτυχθεί πάνω σε καμένη γη παρομοίωσε τον Άρη, αλλά και το Λευτέρη Μποχωρίδη, ο Βαγγέλης Αγγέλου. «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο σήμερα (25/05) και να μείνουμε στο κομμάτι του μπάσκετ. Ο Πανιώνιος πέρασε αυτή τη σειρά και φέρθηκε πιο ώριμα στα δύο παιχνίδια. Πολλές φορές δεν μπορείς να λες συγχαρητήρια σε αυτόν που χάνει. Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αλλά θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα στον κόσμο μας».

Για τις ατυχίες που χτύπησαν την ομάδα: «Στο

τελευταίο παιχνίδι είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες, δεν έπαιξε ο Ασημακόπουλος, ενώ οι Βεζένκοφ και Καραποστόλου αγωνίστηκαν τραυματίες. Στηριχθήκαμε στο ένστικτο και την ομοιογένεια, αλλά αυτό δεν έφθανε. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που είναι μπροστά και πίσω από την ομάδα. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας».

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν: «Αυτό θα μας το πει η διοίκηση. Εμείς κάναμε την πράξη. Καλώς ή κακώς, εγώ πιστεύω καλώς, στην ιστορία του Άρη υπάρχει εθισμός στις νίκες».

Για την επόμενη ημέρα: «Ο Άρης ήταν ένα δάσος και το καλοκαίρι είχε καμένη γη. Ο Μποχωρίδης είναι το δέντρο της αναδάσωσης. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να φτιαχτεί ένα δάσος και τώρα, σε αυτή την καμένη γη, προσπαθεί αυτό το δάσος να φτιαχτεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα