«Είναι δυνατόν να δώσουμε την ΑΕΚ σε Τούρκους;»

14:22 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μιλώντας στο www.sport-fm-gr, που τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, το πρωί της Τετάρτης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, εμφανίστηκε κατηγορηματικός, σε ό, τι αφορά στο φημολογούμενο τουρκικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ.

Αναδημοσιεύουμε τις δηλώσεις του Χιώτη επιχειρηματία από το site του sport-fm.gr:

«Η αλήθεια είναι πως έψαξα να βρω συμπαίκτη

στη Νέα Υόρκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο», μας είπε ειλικρινά προβληματισμένος και συνέχισε: «Eκεί η νοοτροπία είναι διαφορετική. Δεν ξέρουν τι είναι η ΑΕΚ. Κοιτούν τα νούμερα. Με 4.000 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά. Δεν βλέπει προοπτική ο άλλος για να μπει».

Στη λογική απορία «και τώρα τι γίνεται;», ο Χιώτης εφοπλιστής ήταν ακόμα πιο βαθιά και ειλικρινά προβληματισμένος: «Θα δούμε στη Γενική Συνέλευση». Οντας γενικότερα χαμηλών τόνων και... αλλεργικός με τη δημοσιότητα ο Νοτιάς ήθελε να χαμηλώσει τους τόνους και να μην τοποθετηθεί για όσα ακούγονται. «Ξέρεις ότι ακούγονται και γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», μας επεσήμανε.

Η μοναδική φορά που «φουρτούνιασε» ήταν όταν η κουβέντα πήγε στη Sabanci. «Δεν ήμουν ενήμερος για τις συζητήσεις, ήταν κάτι που έκανε ο Σταύρος (σ.σ. Αδαμίδης) και θα τα συζητήσουμε στη Γ.Σ.». «Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με τους Τούρκους», τον ρωτήσαμε. Μας κοίταξε λοξά δαγκώνοντας τα χείλη του και είπε με νόημα; «Δε χρειάζεται ούτε να το ρωτάς αυτό. Είναι δυνατόν να δώσουμε την ΑΕΚ σε Τούρκους;».

Λίγο πριν αποχωρήσει, με ταξί, για το ξενοδοχείο του, ο Νίκος Νοτιάς μας ξεκαθάρισε πως δεν είχε κανονίσει να μιλήσει με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες του. Σχετικά με την δραστηριοποίηση των παλαιμάχων για σχηματισμό νέας διοίκησης, μας είπε: «Ο Θωμάς (σ.σ. Μαύρος) είναι ο Θωμάς. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει. Με τον Μανωλά η αλήθεια είναι πως έχω να μιλήσω από την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα