Είναι τελικά ο Κλούνεί γκέι;

20:01 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει πάντα στπ πλευρό του πανέμορφες γυναίκες, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγονται διάφορε φήμες για τη σεξουαλικότητά του, ενώ υπάρχουν ακόμα και θεωρίες, οι οποίες λένε ότι «νοικιάζει» τις εκάτοστε συντρόφους του. Ο Κλούνεϊ ποτέ δεν είχε δώσει απαντήσεις σε αυτές τις φήμες. Ως τώρα όμως.

Ο 50χρονος σέξι εργένης του Χόλιγουντ μίλησε στο περιοδικό αμερικάνικο περιοδικό για ομοφυλόφιλους, Advocate. Ο Κλούνεί ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν του καίγεται καρφί

για όλες αυτές τις φήμες και ότι δεν αφορά κανέναν η σεξουαλικότητά του και η προσωπική του ζωή:

«Ποιος νοιάζεται; Θα ήταν πραγματικά πολύ αστείο να βγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι και να διαψεύδω όλα τα δημοσιεύματα που με αφορούν σχετικά με την προσωπική μου ζωή, ιδίως εάν αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τι να πω, αυτά είναι ψέματα; Θα ήταν άδικο και για μένα και για τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Και τελικά ποιον αφορά εάν κάποιος πιστεύει ότι είμαι γκέι; Θα πεθάνω και θα εξακολουθήσουν να λένε το ίδιο! Χέστ@κα!», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο ηθοποιός ανέφερε ότι υποστηρίζει τους γάμους των ομοφυλοφίλων παρά το νόμο της Καλιφόρνιας σύμφωνα με τον οποίο αναγνωρίζονται οι γάμοι μόνο μεταξύ ετεροφυλόφιλων.

«Κατέληξα στο συμπέρασμα πως κάθε φορά που αγωνιζόμαστε υπέρ της ισότητας, στεκόμαστε στη λάθος πλευρά. Κάποια ημέρα ο αγώνας για την ανισότητα στους γάμους θα είναι αρχαία ιστορία», είπε λέγοντας ότι κάτι ανάλογο συνέβαινε και με τα διακιώματα των μαύρων στην Αμερική.

Από την άλλη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε και για την σχέση του με τον Μπραντ Πιτ λέγοντας ωστόσο ότι δεν κάνουν πολύ παρέα τελευταία λόγω υποχρεώσεων, αλλά χάρηκε ιδιαίτερα που πέρασε λίγο χρόνο μαζί του πρόσφατα: «Δεν τον θαυμάζω μόνο για την προσωπικότητά του και για το ταλέντο του, αλλά και για τα όσα προσφέρει στην κοινωνία. Νιώθω περήφανος που είμαι φίλος του».

Keywords
Τυχαία Θέματα