«Είπε ψέματα ο Κωστένογλου για τον Βάργκας»!

14:42 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φαμπιάν Βάργκας βρέθηκε στο επίκεντρο τα τελευταία 24ωρα. Από τη μία πλευρά τα χρήματα που συγκέντρωσαν άνθρωποι εντός και εκτός ΠΑΕ (200.000 ευρώ) για να του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης και τα σενάρια ότι απάντησε πως του φάνηκαν... λίγα, από την άλλη οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος «έδωσε» τον ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι πριν από το ματς με την Κέρκυρα ο Βάργκας αρνήθηκε να αγωνιστεί λόγω των οφειλών της ΑΕΚ

προς αυτόν και τελικά πείστηκε, έπειτα από υπόσχεση του προπονητή ότι θα πληρώσει εκείνος(!) τα χρήματα στον παίκτη, αν δε τα βρει η ΠΑΕ. Και στη μέση ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέχρι τώρα δεν είχε τοποθετηθεί για τίποτα...
Το aek365 επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Κολομβιανού μέσου Φώτη Μαραγκό (καθώς ο παίκτης βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για την Ισπανία) και του ζήτησε την θέση της πλευράς του ποδοσφαιριστή για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες. Αρχικά, ο ατζέντης του παίκτη επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του aek365, ότι στη συνάντηση που είχε ο Βάργκας με τη διοίκηση δεν του μεταφέρθηκε η πρόταση της ΠΑΕ (και ως εκ τούτου δε θα μπορούσε και να... απαντήσει σε αυτήν) παρά μόνο η πρόθεση της ομάδας να τον κρατήσει.
«Ο Φαμπιάν δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση ή τοποθέτηση για την πρόταση της ΑΕΚ, πολύ απλά γιατί δεν του έχει μεταφερθεί ακόμη. Η πρόταση μεταφέρθηκε σε εμένα και εγώ την μετέφερα στον δικηγόρο του, στην Ισπανία, ο οποίος θα του την αναλύσει αύριο. Ο παίκτης ταξιδεύει για την Ισπανία και θεωρήσαμε ότι το καλύτερο θα ήταν να συζητηθεί αυτό το θέμα από κοντά», δήλωσε ο μάνατζερ του Βάργκας.
Στην συνέχεια ο Μαραγκός ρωτήθηκε για το περιστατικό που περιέγραψε ο Κωστένογλου και έδειξε να ξαφνιάζεται (δεν ήταν ενήμερος για τη δήλωση), καθώς όπως είπε ουσιαστικά, θεωρεί ότι αν είχε προκύψει ένα τόσο σοβαρό θέμα που θα έκανε τον Βάργκας να αρνείται να παίξει σε ένα ματς, ο παίκτης θα προτιμούσε να το συζητήσει πρώτα με τον εκπρόσωπό του και όχι με τον προπονητή του. Μάλιστα, ο ατζέντης του Κολομβιανού αναφέρθηκε και στο ζήτημα που είχε προκύψει με την αντικατάσταση του Βάργκας στο ματς με τον Ατρόμητο, κάτι που ο Κωστένογλου είπε αποδώσει σε αναγκαστική αλλαγή.
«Το περιστατικό που ανέφερε ο κύριος Κωστένογλου δεν το γνωρίζω. Ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής μου ανέφερε κάτι σχετικό. Δεν μπορώ να το διαψεύσω ή να το επιβεβαιώσω, αλλά νομίζω πως αν είχε γίνει κάτι τόσο σοβαρό, αν ο παίκτης είχε αποφασίσει να μην κατέβει σε παιχνίδι της ομάδας λόγω οφειλόμενων, θα μου το είχε μεταφέρει. Θα ήθελε να το συζητήσει μαζί μου.
Όμως, πιστεύω ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να μας πει ο κύριος Κωστένογλου γιατί δήλωσε ψευδώς στην συνέντευξη Τύπου έπειτα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ότι ο Βάργκας ζήτησε αλλαγή. Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ο παίκτης ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν είχε καμία ενόχληση και μπορούσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι.
Είναι ψευδές ότι η αλλαγή του ήταν αναγκαστική και δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους ο προπονητής του δήλωσε κάτι τέτοι
Keywords
Τυχαία Θέματα