Ειπώθηκε το όνομα του Άραβα στο Δ.Σ.

13:26 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Αλ Σουντάιρι βγήκε χθες στη δημοσιότητα (από το aek365) και επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος συγκεκριμένα τόνισε στα μέλη του Δ.Σ. ότι ο Αλ Σουντάιρι είναι ο άνθρωπος που θα βάλει στα ταμεία 2 εκατ. ευρώ με μορφή ταμειακής διευκόλυνσης στην ΠΑΕ.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ειπώθηκαν, καθώς όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ «...ο κ. Οικονομόπουλος θα μπορεί να σας πει περισσότερα. Στο επόμενο Δ.Σ. θα είναι «παρών» και θα μπορούν να ειπωθούν όλα

όσα πρέπει να γνωρίζετε. Προσωπικά σας τονίζω, ότι όντως αυτός είναι ο άνθρωπος που μέσω των κ.κ. Νικολαϊδη, Οικονομόπουλου θα βάλει αυτά τα χρήματα». Το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα διεξαχθεί (κατά 99%) την Τετάρτη (29/2) - υπάρχει και μία πιθανότητα να διεξαχθεί την Τρίτη - όπου ο νομικός Χάρης Οικονομόπουλος θα παραστεί για πρώτη φορά ως νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, εξηγώντας στα μέλη με πάσα λεπτομέρεια όλα όσα θα ισχύσουν γι' αυτή την ταμειακή διευκόλυνση του Αλ Σουντάιρι. Την Τετάρτη λοιπόν κι έπειτα από την ενημέρωση που θα υπάρχει στα μέλη από τον Χάρη Οικονομόπουλο θα επικυρωθεί από το Δ.Σ. και η σύμβαση προκειμένου να μπουν τα 2 εκατ. ευρώ άμεσα στα ταμεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα