Ειρωνικά tweets για την Ελλάδα

08:22 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με ειρωνικά σχόλια γέμισε το Twitter κατά την είσοδο της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στην διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, σχόλια που συνδυάστηκαν και

με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
Για παράδειγμα ένας χρήστης ανέφερε: "Η Ελλάδα οδηγεί όλα τα έθνη. Προφανώς με σειρά χρέους".
Κάποιος άλλος χρήστης έγραψε το εξής σχόλιο: "Αλήθεια, έχουν λεφτά οι Έλληνες για να αγοράσουν τόσο μεγάλη σημαία;". Το ίδιο ειρωνικό ήταν και το ακόλουθο σχόλιο χρήστη στο Twitter: "Η ελληνική αποστολή βγήκε πρώτη γιατί δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν θέσεις πάρκινγκ για πολλές ώρες".
Τα ειρωνικά και κακεντρεχή σχόλια για την ελληνική αποστολή έπεφταν βροχή με έναν χρήστη να σημειώνει πως "η ελληνική κυβέρνηση θα πουλήσει όσα μετάλλια κατακτήσουν οι αθλητές της χώρας και θα βάλει τα χρήματα στον κρατικό προϋπολογισμό".
Αφορμή για ειρωνικά σχόλια έγινε και ένα χάλκινο δοχείο που κρατούσε Άγγλος που συνόδευε την ελληνική αποστολή: "... εκεί μέσα μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας για την Ελλάδα".
Δεν έλειψαν βέβαια και τα σχόλια από Έλληνες χρήστες όπως το ακόλουθο: "Δεν βγάζετε τα κλεμμένα μάρμαρα μιας βόλτα μπας και δείξετε καθόλου πολιτισμό;".

Keywords
Τυχαία Θέματα