Έκαναν «φύλλο και φτερό» τον Κίσσινγκερ

21:32 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι υπάλληλοι της TSA στα αεροδρόμια της Αμερικής, οι οποίοι υποβάλλουν τους επιβάτες των αεροσκαφών σε σωματικούς ελέγχους, πολλές φορές ενοχλητικούς, έχουν πάρει πολύ σοβαρά τη δουλειά τους και δεν αφήνουν κανέναν να ξεφύγει!

Έτσι, ακόμα ένα... θύμα τους ήταν ο Χένρι Κίσινγκερ! Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και δεξί χέρι του τότε προέδρου Νίξον, την περασμένη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο LaGuardia στη Νέα Υόρκη για πτήση προς τον Καναδά, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε έλεγχο από το προσωπικό της TSA, της Υπηρεσίας

Ασφάλειας Μεταφορών.

Όπως φαίνεται ο υπάλληλος δεν αναγνώρισε τον πρώην υπουργό που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει την μεγάλη απόσταση μέχρι την πύλη επιβίβασης και τον υπέβαλλε σε σωματικό έλεγχο, αγνοώντας επιπλέον και την κατάσταση της υγείας του. Ο Κίσινγκερ τον Ιούνιο θα γίνει 89 ετών.

Σύμφωνα με την Washington Post, δημοσιογράφος που ήταν κατά τύχη παρών στην σκηνή είπε ότι ο Κίσινγκερ υπέστη πλήρη έλεγχο και σωματική έρευνα και δεν έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Οι έλεγχοι της TSA στα αεροδρόμια έχουν προκαλέσει την οργή πολλών επιβατών όπως και οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα λόγω των ελέγχων που φτάνουν στα όρια του εξευτελιστικού ακόμα και για παιδιά, ηλικιωμένους, ανάπηρους και ασθενείς και των δύο φύλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα