Έκαναν το «break» οι Πέισερς

09:00 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το γνωστό ρητό λέει πως «ο επιμένον νικά» και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στον δεύτερο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, όπου η Ιντιάνα νίκησε το Μαϊάμι με 97-93 και έκανε αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, να σπάσει δηλαδή την έδρα των πρωταθλητών.

Είναι δεδομένο πως τα αίματα ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ανάψει για τα καλά, καθώς και στο σημερινό παιχνίδι είδαμε πολλές μονομαχίες σώμα με σώμα, πολλά αντιαθλητικά και πλήθως τεχνικών ποινών. Ωστόσο, οι Πέισερς ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, διατηρώντας ένα σταθερό προβάδισμα της τάξεως

των πέντε πόντων.

Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές κατάφεραν και μείωσαν ακόμα στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και το παιχνίδι έγινε και πάλι ντέρμπι. Ο ήρωας του πρώτου αγώνα όμως, ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν αποδείχθηκε το ίδιο ψύχραιμος και με δύο προσωπικά λάθη στις δύο τελευταίες επιθέσεις των Χιτ, ουσιαστικά «πέταξε» στα σκουπίδια την ευκαιρία που είχε η ομάδα του να ισοφαρίσει.

Ο «βασιλιάς» τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, όντας ο καλύτερος από πλευράς Μαϊάμι, ενώ για τους Πέισερς εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρόι Χίμπερτ με 29 πόντους και 10 «σκουπίδια».

Με αυτή τη νίκη των Πέισερς, το πλεονέκτημα έδρας χάθηκε για τους πρωταθλητές, ενώ πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Ιντιάνα για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Πέισερς(Βόγκελ): Τζορτζ 22, Γουέστ 13, Χίμπερτ 29(10ριμπ), Στίφενσον 10, Χιλ 18, Γιανγκ 1, Μαχίμνι 2, Όγκουστιν 2

Χιτ(Σπόελστρα): Τζέιμς 36, Χάσλεμ 1, Μπος 17, Ουέιντ 14, Τσάλμερς 6, Κόουλ 3, Άντερσεν 7, Άλεν 6, Μίλερ 3

Keywords
Τυχαία Θέματα