Έκανε ό,τι ήθελε ο Κάμπελ

21:25 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 11η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς

Το αποψινό ντέρμπι θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας ως η βραδιά του Γιοέλ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός στη μεγαλύτερη εμφάνιση

της καριέρας του έκανε ό,τι ήθελε σε όλη τη διάρκεια του ματς. Με τη "βοήθεια" του Στέφενς που άφησε το Λίνο να βολοδέρνει απέναντι του, οδήγησε τον Ολυμπιακό σε νίκη με 4-0 επί του ΠΑΟΚ. Λίγη η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Μίτσελ να παίρνει την ταυτότητα του Στέφενς που έδειχνε να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο.

Κακό το πρώτο μέρος με τον Γιοέλ Κάμπελ να είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής. Ο Κοσταρικανός έκανε ό,τι ήθελε στην πλευρά του (δεξιά) με τον Λίνο να μην μπορεί να τον περιορίσει. Στο 20' βρήκε τον Μήτρογλου αλλά αυτός πλάσαρε πάνω στον Χακόμπο και δέκα λεπτά μετά έβγαλε σε καλή θέση τον Σαβιόλα ο οποίος δεν βρήκε στόχο. Έξι λεπτά μετά όμως ο Κάμπελ σέντραρε και ο Μήτρογλου, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε και στο δεύτερο ματς καλύτερο και στο 51' απείλησε με σουτ του Μήτρογλου. Επτά λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ δημιούργησε την πρώτη του καλή φάση στο ματς όταν ο Αθανασιάδης γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 60' ήρθε το δεύτερο γκολ όταν και πάλι ο Κάμπελ πέρασε σαν προπονητικό κώνο τον Λίνο και έστρωσε για τον Σαβιόλα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε αδύναμος να αντιδράσει και στο 74' δέχθηκε τρίτο γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φουστέρ με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια στον Χακόμπο. Πέντε λεπτά μετά ο Χολέμπας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκοψε την μπάλα αλλά κανείς δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Το τέταρτο γκολ όμως δεν άργησε να έρθει καθώς στο 81' ο άνθρωπος του ματς, Γιοέλ Κάμπελ έφυγε στην αντεπίθεση και παρά την πίεση τελικά κατάφερε πεσμένος να σκοράρει εκμεταλλευόμενος και την κακή έξοδο του Χακόμπο. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 83' ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Φουστέρ. Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν ολοκληρωθούν τα ενενήντα είχε ένα καλό σουτ με τον Νίνη ενώ στις καθυστερήσεις ο Λούκας ελευθερώθηκε ωραία αλλά το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης (76'Μασάντο), Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα (64'Ντομίνγκες), Μήτρογλου (76'Μπονγκ).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λάζαρ (70'Νίνης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ (46'Ολίσε), Σαλπιγγίδης (63'Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα