Έκανε... σεφτέ η Άουγκσμπουργκ

23:33 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: SGL-Arena
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 3-1 της Βέρντερ Βρέμης και πήρε την πρώτη της νίκη στην Μπουντεσλίγκα! Πλέον έφτασε τους 5 πόντους, ενώ απο την μεριά της η ομάδα του Τόμας Σάαφ έμεινε στους 7 βαθμούς.
Με τον καλύτερο τρόπο για τους

γηπεδούχους ξεκίνησε η αναμέτρηση. Συγκεκριμένα με το... καλημέρα (2') ο Βέρνερ νίκησε τον Μιέλιτζ και έκανε το 1-0. Απο εκεί και πέρα η ομάδα του Τόμας Σάαφ προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 19' όταν ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, Ντε Μπρούιν, έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η Άουγκσμπουργκ ωστόσο πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 32' με τον Χάιν. Στο δεύτερο μέρος η Βέρντερ Βρέμης βελτίωσε την εικόνα της, πίεσε και έψαξε το γκολ. Τελικά όλα τελείωσαν στο 73' όταν ο Μπάιερ σκόραρε και πάλι και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Άουγκσμπουργκ!
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Αμσίφ, Βερχάεγκ, Λάνγκαμπ, Κλαβάν, Ντε Γιονγκ, Φογκντ, Μπάιερ, Μουσόνα (86' Πετρζέλα) Μόραβεκ (57' Μπανσέ), Βέρνερ, Χάιν (72' Οτλ).
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Μιέλιτζ, Φριτζ, Πρεντλ, Παπασταθόπουλος, Σμιτζ (46' Γκεμπρέ-Σελασιέ), Χουνούζοβιτς, Αρναούτοβιτς (69' Πέτερσεν), Ντε Μπρούιν, Χαντ, Ελία (62' Φούλκουργκ), Ακπαλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα