Εκεί είναι «Ολντ Τράφορντ»

16:41 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε με 2-1 τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η άρνηση του Σουάρες να δώσει το χέρι του στον Εβρά, όπως και η ένταση μεταξύ των δύο στη φυσούνα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.
Αρκετά καλός ο ρυθμός του αγώνα στα πρώτα λεπτά, με τη Λίβερπουλ να έχει την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα στο 10ο

λεπτό. Ο Τζόνσον έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά, έκοψε στην περιοχή κι έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Γενικότερα η Λίβερπουλ κατάφερε να ελέγξει στο πρώτο ημίωρο τον ρυθμό και να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τη Γιουνάιτεντ, εκτός από κάποια μακρινά σουτ των Βαλένσια και Ρούνεϊ.
Από το 30' και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν πιο ψηλά, είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Σκόουλς να πιάνει κεφαλιά και τον Ρέινα να αποκρούει στο 33ο λεπτό, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στα πρώτα 45 λεπτά.
Οι παίκτες του σερ Άλεξ Φέργκιουσον επέστρεψαν αφηνιασμένοι από τα αποδυτήρια στην επανάληψη και κατάφεραν να καθαρίσουν τα ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο.
Οι «κόκκινοι διάβολο άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Χέντερσον στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε πάνω στον Ρούνεϊ, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.
Πριν καλά καλά προλάβει να αντιδράσει η Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ έκανε το 2-0 δύο λεπτά αργότερα.
Ο Βαλένσια πέρασε τον Σπιαρινγκ, έδωσε για τον Ρούνει, που πέτυχε το δεύτερό του γκολ στ ματς μέσα σε λίγα λεπτά.
Στο 59ο λεπτό ο Ρούνεϊ μετά την πανέξυπνη κίνηση του Σκόουλς γίνεται αποδέκτης της μπάλας σε εξαιρετική θέση, αλλά δεν τελείωσε καλά τη φάση.
Η Λίβερπουλ από τη μεριά της δεν μπορούσε να αντιδράει, καθώς είχε μεγάλο πρόβλημα στα χαφ της. Ο Κένι Νταλγκλίς έριξε στο ματς τους Άνταμ, Μπέλαμι και Κάρολ και η Λίβερπουλ κατάφερε να μειώσει στο 81ι λεπτό, με τον Σουάρες να εκμεταλλεύεται λάθος του Φέρντιναντ και να νικά από κοντά τον Ντε Χέα.
Η Λίβερπουλ προσπάθησε στη συνέχεια να φέρει το ματς στα ίσια, είχε ένα καλό σουτ με τον Σουάρες στο 83ο λεπτό και ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τζόνσον στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Έβανς, Ρίο Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Σκόουλς, Γκιγκς, Γουέλμπεκ Ρούνεϊ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Ενρίκε, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Σπίαρινγκ (61' Κάρολ), Τζέραρντ, Χέντερσον, Ντάουνινγκ (61' Μπέλαμι), Κάουτ (75' ‘Ανταμ), Σουάρες

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα