Έκκληση για βοήθεια από τους προπονητές της ΑΕΚ

15:14 29/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ακαδημίες της ΑΕΚ, με τους προπονητές απλήρωτους και πολλές εκκρεμότητες, εξηγούν μέσω κοινής τους ανακοίνωσης οι προπονητές των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ. Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν επίσης τι αποφάσισαν στη σημερινή τους σύσκεψη. Αναλυτικά τα λόγια τους:

"Ανακοίνωση προπονητών των τμημάτων υποδομής

Έγινε σήμερα συνάντηση των προπονητών ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ με βασικό θέμα το οικονομικό και βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, όπως και το ευρύτερο πρόβλημα της διάρθρωσης τους. Τελικά μέσα από ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο καταλήξαμε στα ακόλουθα.

Α. Να ζητήσουμε άμεσα για την Δευτέρα 1.4.2013 συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλο.

Β. Σεβόμενοι το έμβλημα της ομάδας μας και νοιώθοντας ιερή υποχρέωση απέναντι στα παιδιά που εκπαιδεύουμε, στον κόσμο μας και την ιστορία της ΑΕΚ μας, να συνεχίσουμε με κόστος προσωπικό και οικογενειακό τις προπονήσεις των τμημάτων. Απλήρωτοι, μη λείποντας ούτε μια μέρα από την προπόνηση, όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς.

Γ. Να κάνουμε μια έκκληση στους επιφανείς και εύπορους ενωσίτες να συνδράμουν οικονομικά έστω και μορφή δανείου, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

BAPTISTA DANIEL

ΚΟΠΙΤΣΗΣ ΧΑΡΗΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΤΣΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ"

Keywords
Τυχαία Θέματα