Έκλεισε ο φάκελος του Κοντοέ

13:03 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η προσφυγή του Γιάννη Κοντοέ εκδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από την ΕΠΟ και η ΑΕΚ αποδέχθηκε ενώπιων της επιτροπής ότι πράγματι συντρέχουν οι λόγοι για να κερδίσει ο ποδοσφαιριστής την ελευθερία του (δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, άλλωστε, αφού του οφείλει χρήματα). Ωστόσο, κατά την εκδίκαση είχε πάρει μια προθεσμία μέχρι χθες (Παρασκευή) για να καταθέσει συμπληρωματικά στοιχεία που αφορούν το οικονομικό σκέλος της απόφασης, αναμένοντας την αλλαγή του

κανονισμού για τις προσφυγές από την ΕΠΟ. Όμως, ο φάκελος της υπόθεσης έκλεισε χθες το απόγευμα χωρίς κάποια αλλαγή, καθώς οι νέες διατάξεις δεν επικυρώθηκαν ακόμη από την ομοσπονδία.
Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι στην πρωτόδικη απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί εντός των ημερών (ακόμη και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας) ο Κοντοές λογικά θα κερδίσει την προσφυγή του ως προς όλες του τις απαιτήσεις. Θα μείνει ελεύθερος και θα του επιδικαστούν τα χρήματα που του οφείλονται και το υπόλοιπο του συμβολαίου του (συνολικά 400.000 ευρώ). Ωστόσο, η ΑΕΚ θα καταθέσει έφεση και ελπίζει βάσιμα ότι μέχρι την εκδίκασή της θα έχει αλλάξει ο κανονισμός με τις προσφυγές, με τον νέο να προβλέπει ότι οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μόνο τα δεδουλευμένα και αυτά θα εισπράττονται με διακανονισμού που μπορεί να φτάσει και τις 33 δόσεις. Αν αυτό συμβεί, το οικονομικό σκέλος της απόφασης για τον Κοντοέ θα αλλάξει στην έφεση και τα χρήματα που θα του επιδικαστούν θα είναι μόνο τα δεδουλευμένα, δηλαδή περίπου τα μισά απ' όσα διεκδικεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα