Έκλεισε την πόρτα στον ΟΣΦΠ ο Μιραλάς

13:48 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή την φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, ο εκπρόσωπος του Βέλγου μεσοεπιθετικού έσπευσε να διευκρινίσει πως ο ποδοσφαιριστής ούτε τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον σκοπεύει να γυρίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportdog.gr, ο Κριστόφ Ενροτό τόνισε: "Όχι, δεν είναι αλήθεια πως μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός τον πούλησε και τώρα ο Κέβιν παίζει στην Έβερτον. Δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω, πολύ περισσότερο με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες".
Σε ερώτηση αν ο Μιραλάς σκέφτεται κάποια στιγμή στο μέλλον να αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό, ο εκπρόσωπος του απάντησε: "Δεν το ξέρω, κανείς δεν ξέρει τι φέρνει η ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα ζει στην Αγγλία, παίζει στην Έβερτον και το ευχαριστιέται. Έχει σπίτι στην Αγγλία και του αρέσει πολύ να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, γενικότερα, αν θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα να αγωνιστεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα