Έκραξε Πεπ ο Έφενμπεργκ

20:57 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν έχει κάνει την ανατροπή και απομένουν οκτώ λεπτά για να κλείσει τη νίκη επί της Μάιντς (4-1). Οι Βαυαροί έχουν κερδίσει πέναλτι και ο Αριεν Ρόμπεν παίρνει τη μπάλα για να το εκτελέσει. Ωστόσο, ο προπονητής του δεν θα του το επιτρέψει και θα... διατάξει τον Τόμας Μίλερ να σουτάρει εκείνος από την άσπρη βούλα, όπως και θα συμβεί. Αυτό το σκηνικό εξόργισε τον πρώην αστέρα της ομάδας, Στέφαν Εφενμπεργκ, ο οποίος τα... έψαλε στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Είναι πολύ άσχημα να σου το κάνει αυτό ο προπονητής μπροστά σε 80.000 κόσμο.

Δεν μπορώ να κατανοήσω κάτι τέτοιες συμπεριφορές από τους προπονητές που συμπεριφέρονται σε έναν επαγγελματία σαν καθηγητές σχολείου Η απάντηση-εξήγηση του Πεπ δεν καθυστέρησε και πολύ: «Προσωπικά μου αρέσει όταν ένας παίκτης έχει την αυτοπεποίθηση να πάρει τη μπάλα σε ένα πέναλτι. Ωστόσο, έχω δώσει εντολή στον Μίλερ και αυτό είναι κάτι ξεκάθαρο. Εγώ είμαι ο προπονητής και ήθελα εκείνον να το εκτελέσει».

Στο πλευρό του Καταλανού κόουτς έσπευσε και ο τεχνικός διευθυντής Ματίας Ζάμερ, ο οποίος ξεκαθάρισε το τοπίο μία και καλή: «Ο Μίλερ και ο Αλάμπα είναι πολύ μπροστά από τους υπολοίπους στις εκτελέσεις πέναλτι και αυτό είναι ξεκάθαρο για εμάς».

Πάντως με το παρελθόν του Ρόμπεν από τα 11 βήματα, δεν είναι και να τους αδικείς στο Μόναχο που του παίρνουν τη μπάλα...

Keywords
Τυχαία Θέματα