Εκτός αποστολής ο Ντι Νατάλε

14:53 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα με την λογομαχία που είχαν στα αποδυτήρια ο Φρανσίσκο Γκουιντολίν και ο Αντόνιο Ντι Νατάλε θεωρείται λήξαν ωστόσο επειδή οι κανόνες, σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό, ισχύουν για όλους, ο διεθνής επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή της Ουντινέζε για το παιχνίδι με την Τζένοα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ουντινέζε επιβεβαίωσε το επεισόδιο λέγοντας: "Είχαμε μια διαφωνία, όπως συμβαίνει σε μια οικογένεια μεταξύ πατέρα και γιού ή μεταξύ αδελφών".
Όσο για την απόφαση του να αποκλείσει από την αποστολή τον αρχηγό της Ουντινέζε, ο Γκουιντολίν δήλωσε:

"Το έκανα γιατί πιστεύω πως πέρα από την ικανότητα ή την τακτική, η συμπεριφορά είναι αυτή που σε μια δύσκολη σεζόν θα μας οδηγήσει στον στόχο μας. Οι κανόνες ισχύουν για όλους. Είναι ο καλύτερος σκόρερ μας και η απουσία του θα είναι σημαντική, αλλά κάποια πράγματα είναι πάνω από όλα. Ελπίζω να καλύψουμε το κενό του, αν και δεν θα είναι εύκολο. Η σχέση μας πάντως παραμένει δυνατή και όλα θα είναι φυσιολογικά την Δευτέρα. Ο ‘Τότο' είναι καλό παιδί, απλώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια και όταν υπάρχουν νεύρα, τέτοια περιστατικά είναι φυσιολογικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα