Εκτός Εθνικής ο... υπερβολικός Μπαλοτέλι

08:11 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τα ανόητα φάουλ και η ευκολία με την οποία παίρνει κόκκινες κάρτες ο Μάριο Μπαλοτέλι οδήγησαν τον Τσέζαρε Πραντέλι στην απόφαση να μην καλέσει τον διεθνή επιθετικό για το προσεχές φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας κόντρα στις Η.Π.Α. με τον Ιταλό τεχνικό να χαρακτηρίζει "υπερβολικό", τον φορ της Μάντσεστερ Σίτι.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, τόνισε: "Δεν θέλω παίκτες που αντιδρούν και παίρνουν κόκκινες κάρτες. Είναι λίγο υπερβολικός για εμένα. Όταν λέω ότι πρέπει

να είμαστε προετοιμασμένοι για το EURO, εννοώ ότι δεν θέλω παίκτες που στις πρώτες δυσκολίες κάνουν ανόητα φάουλ και παίρνουν κόκκινες κάρτες, αφήνοντας τους συμπαίκτες τους να παλεύουν".

Την θέση του Μάριο Μπαλοτέλι πήρε ο 20χρονος επιθετικός της Ρόμα, Φάμπιο Μπορίνι.
Αναλυτικά οι κλήσεις του Πραντέλι για το φιλικό με τις Η.Π.Α.
Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντε Σάνκτις (Νάπολι), Βιβιανί (Παλέρμο).
Αμυντικοί: Αμπάτε (Μίλαν), Μπαλτσαρέτι (Παλέρμο), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Κιελίνι (Γιουβέντους), Κρισίτο (Γιουβέντους), Μάτζιο (Νάπολι), Μπαρτσάλι (Γιουβέντους), Ογμπόνα (Τορίνο), Αστόρι (Κάλιαρι).
Μέσοι: Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Μοντολίβο (Φιορεντίνα), Τιάγκο Μότα (Παρί Σεν Ζερμέν), Νοτσερίνο (Μίλαν), Πίρλο (Γιουβέντους).
Επιθετικοί: Τζιοβίνκο (Πάρμα), Πατσίνι (Ίντερ), Μάτρι (Γιουβέντους), Μπορίνι (Ρόμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα