Εκτός ο Κλωναρίδης για 10 μέρες

21:17 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τα δύο χθεσινά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Νίκος Κωστένογλου, που ήταν ο Τραϊανός Δέλλας και ο Κώστας Μανωλάς, στη σημερινή προπόνηση έγιναν έξι και σίγουρα πονοκεφαλιάζουν ακόμα περισσότερο τον προπονητή της ΑΕΚ. Ωστόσο, το μεγαλύτερα από τα τελευταία, είναι αυτό που υπέστη ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής της Ένωσης έπαθε θλάση στον αριστερό προσαγωγό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου 10 ημέρες. Με δεδομένο ότι τα παιχνίδια

των πλέι οφ είναι... κολλητά, ο νεαρός επιθετικός θα λείψει σίγουρα από το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, αλλά και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την μεθεπόμενη Δευτέρα (μία μέρα μετά τις εκλογές).

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και ο Κλωναρίδης καταφέρει σε αυτό το διάστημα να μπει σταδιακά σε ρυθμούς κανονικής προπόνησης και με... αγώνα δρόμου, πιθανότατα να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο, στον πρώτο γύρο, ειδάλλως θα είναι έτοιμος στον αγώνα του Περιστερίου. Ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που θα δώσει για τα πλέι οφ και την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα