Εκτός Βόλφσμπουργκ ο Κυργιάκος

10:52 1/1/2013 - Πηγή: AEK365

Θέμα χρόνου είναι το "διαζύγιο" της Βόλφσμπουργκ με τον Σωτήρη Κυργιάκο καθώς, όπως αποκάλυψε ο Κλάους Άλοφς, έχει ζητηθεί από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να βρει ομάδα καθώς ο Έλληνας αμυντικός δεν θα αγωνιστεί ξανά με την γερμανική ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ τόνισε: "Ο ίδιος έχει χαράξει διαφορετικό δρόμο από αυτόν της ομάδας. Για το κέντρο της άμυνας έχουμε πολλές λύσεις εξάλλου και είμαστε ικανοποιημένοι από το υλικό μας. Ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί να του βρει άλλον εργοδότη. Δεν θα αγωνιστεί ξανά με την Βόλφσμπουργκ".

Ο Άλοφς μίλησε επίσης και για τον δανεισμό του Σισοκό στον Παναθηναϊκό και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια.
Πιο συγκεκριμένα:
Για Σισοκό: "Δεν μας ενδιαφέρει να ανανεωθεί ο δανεισμός του. Ο παίκτης είναι προς πώληση. Με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500.000 ευρώ θα μπορούσε να γίνει ένα καλό deal".
Για Βιεϊρίνια: "Ο παίκτης υπολογίζεται, είναι στα πλάνα της ομάδας και το τελευταίο διάστημα έχει δείξει πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε πιθανή πώληση του. Αν ο ΠΑΟΚ ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις μας, τότε όλα μπορούν να γίνουν. Στο χέρι του είναι".

Keywords
Τυχαία Θέματα