«Έλαμψε» στα Γιάννενα

18:41 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Πιο εύκολα απ' ότι περίμενε κανείς, κατάφερε να περάσει στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν 4-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα σε ένα ματς που δεν ανησύχησαν ποτέ. Το πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε κάτι τέτοιο αφού το σκορ στο πρώτο 45λεπτο ήταν 0-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν

ο Ράγιος ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα.

Ήρεμο και χωρίς κάτι το σπουδαίο ήταν τα πρώτα 45 λεπτά στους «Ζωσιμάδες». Χρειάστηκαν μόλις 15 λεπτά προκειμένου ο ΠΑΣ να πάρει τα ηνία του ματς χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει πρώτος. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 33ο λεπτό όταν ο Μιχαήλ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει το πολύ καλό Χακόμπο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αναστασιάδη αν και είχε και πάλι την κατοχή, συνέχισε να απογοητεύει αφού δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 63' ο Αστέρας κατάφερε να σκοράρει με τον Τσαμπούρη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Κηπουρού και άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να «απαντήσει αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Ράγιος, ύστερα από πολύ καλή συνεργασία με τον Σολάκη, έκανε δύο τα τέρματα για τους Αρκάδες.

Ο Γεωργίου έδωσε ελπίδες στον ΠΑΣ για ανατροπή της κατάστασης αφού στο 75΄μείωσε προσωρινά για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Η χαρά κράτησε για λίγο αφού τρία λεπτά αργότερα οι Αρκάδες πέτυχαν και τρίτο τέρμα, αυτή την φορά με τον Χούλι . Κάπου εκεί όλα τελείωσαν με τον ΠΑΣ να «παραδίδει» τα όπλα. Ο Ράγιος έβαλε το «κερασάκι» στη τούρτα, αφού πρώτα πέρασε όλη την άμυνα των Γιαννιωτών, ύστερα πλάσαρε ιδανικά τον Κηπουρό κάνοντας το 4-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (72' Οικονόμου), Κώτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τζημόπουλος (46' Γεωργίου), Ζαραδούκας, Ντε Βινσέντι, Κυριάκος, Τζάνης (69' Γιάκος), Μπακαγιόκο,

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ράγιος, Λαδάκης, Έγκον (70' Χούλι), Φρανκού (59' Τσαμπούρης), Σολάκης (85' Μπαρτολίνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα