Έλεγξαν 3χρονο ως... ύποπτο για τρομοκράτη! (VIDEO)

23:31 19/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μάλλον για.. τρομοκράτη της Αλ Κάιντα πέρασε η Υπηρεσία Ασφαλείας των Αεροδρομίων (TSA) της Αμερικής ένα τρίχρονο αγοράκι το οποίο μάλιστα βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς είχε σπάσει το πόδι του.

Αντί να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Ντίσνεϊλαντ της Φλόριντα, ένας υπάλληλος της υπηρεσίας επί τρία λεπτά έλεγχε το παιδάκι αν έχει πάνω του εκρηκτικά, ενώ πήρε δείγμα από τα χέρια του και το καροτσάκι για ίχνη εκρηκτικής ύλης, ενώ το αγοράκι έτρεμε καθόλη τη διάρκεια από τον φόβο του και παρακαλούσε τον πατέρα του να τον κρατήσει από το χέρι.

Ο πατέρας του

όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο από το να τραβάει το βίντεο καθώς του έχει απαγορευθεί να αγγίξει το παιδί του όσο διαρκεί ο έλεγχος, ενώ έπρεπε να του λέει ότι όλα είναι εντάξει, για να το καθησυχάζει.

Το βίντεο τραβήχτηκε την άνοιξη του 2010 σε αεροδρόμιο του Σικάγο και τώρα ήρθε στη δημοσιότητα. Μάλιστα κάποια στιγμή στο βίντεο φαίνεται και μια ηλικιωμένη γυναίκα με μαγκούρα να την βγάζουν στην άκρη για να την ελέγξουν ενδελεχώς, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες ελέγχονται με τον κλασικό τρόπο.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό... υπερβάλλοντα ζήλου της TSA που καταγράφεται καθώς παλιότερα είχαν αναγκάσει μια γυναίκα που είχε αφαιρέσει το στήθος της λόγω καρκίνου και είχε βάλει εμφυτεύματα να τα δείξει σε μια υπάλληλο, ενώ είχαν γδύσει τελείως δυο 80χρονες που ταξίδευαν στο JFK της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα