Έλληνες είστε πάμε στα ουράνια...

10:17 15/7/2012 - Πηγή: AEK365

H Kυριακή έφτασε. Η μεγάλη ώρα για την Ελλάδα σήμανε ξανά... Οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά το μοναδικό επίτευγμα της Λισσαβόνα η Ελλάδα δείχνει ικανή να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Τώρα δεν είναι ο Ζαγοράκης, ο Κατσουράνης, ο Δέλλας και τα άλλα παιδιά. Είναι ο Μπουγαϊδης, ο Κατίδης, ο Μπάλλας, ο Γιαννιώτας και τα άλλα παιδιά. Στον πάγκο δεν είναι ο Ρεχάγκελ. Είναι

ο Τσάνας. Απέναντί μας δεν θα είναι η Πορτογαλία. Θα είναι η Ισπανία. Ο στόχος και το όνειρο ένα: η Ελλάδα ξανά στα ουράνια, η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης.
Απόψε (21.30 ΕΤ1) το βράδυ στην Εσθονία λοιπόν οι... μεγάλοι μικροί του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν ένα συγκλονιστικό ραντεβού με την ιστορία. Ήδη εδώ που έφτασαν είναι μεγάλο επίτευγμα. Ακουμπούν την κούπα όμως και άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα απέναντι στους παίκτες που θα διαδεχθούν τον Ινιέστα, τον Τσάβι, τον Πικέ, τον Κασίγιας, τον Βίγια.
Στα αγωνιστικά το μοναδικό πρόβλημα για την Ελλάδα είναι η απουσία του Καπίνο, ο οποίος είχε αποβληθεί άδικα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αγγλία και τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Διούδης. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα παίξουν οι Μαρινάκης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης και Σταφυλίδης. Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κατίδης, Μπάλλας και Φουρλάνος. Δεξί χαφ θα παίξει ο Γιαννιώτας, αριστερό ο Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Διαμαντάκος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώντας, Τριανταφυλλόπουλος, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας.
Από την άλλη οι Ισπανοί θα αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1. Ο Λοπετέγκι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κέπα, ο οποίος στην άμυνα θα έχει τους Κάστρο, Ντέρικ, Ραμάλιο και Γκριμάλντο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Καμπάνια και Ολιβιέρ, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν οι Σούσο, Ροντρίγκες και Ντεουλοφέου. Στη κορυφή θα είναι ο Αλκάθερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα