Ελπίδες από την Αυστραλία για την ΑΕΚ

20:42 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δύναμη, ταχύτητα, πάθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο ήταν μερικά από τα στοιχεία που θα μπορούσε κάποιος να διακρίνει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ στην Αυστραλία, οι οποίοι βρίσκονται αυτές τις μέρες στην χώρα μας και το απόγευμα της Τρίτης έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια.

Τα παιδιά (κυρίως ομογενών Ελλήνων που ζουν στην Ωκεανία) έδειξαν πως γίνεται πολύ σωστή και συγκροτημένη δουλειά στην Αυστραλία και η οποία μπορεί στο μέλλον να αποφέρει καρπούς

στην Ένωση γεμίζοντας την με αρκετά ταλέντα.

Στο πρώτο φιλικό αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο γήπεδο του Πολυδενδρίου, ΑΕΚ U20 και AEK footballacademy αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Για την...ελληνική ΑΕΚ από ένα γκολ πέτυχαν οι Κέζος με ωραία εκτέλεση φάουλ, Δημγιόκα και Τσεβάς. Από την ΑΕΚ...Αυστραλίας, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Andrews (2) και Cooper.

Για την ΑΕΚ U20 την οποία «κοούτσαρε» ο Άγγελος Χατζόπουλος, αγωνίστηκαν οι: Μυλωνόπουλος, Κέζος, Κοντίδης, Κοζάκης, Παλιαρούτας, Μπαλτιμάς, Ερέκι, Βλάχος, Πλαστουργός, Αργυρίου, Χατζησοφρονίου, Γαρουφαλίας, Ξομπλιός, Τσεβάς, Σακκόπουλος, Κοτάτης.

Στο άλλο παιχνίδι των U15, η ομάδα τουΜιχάλη Βλάχου επικράτησε με 7-2. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Βλαχομήτρος και Καρβουνίδης και από ένα οι Γιαννούτσος, Γεωργαμλής, Μπουτσικάρης.

Για τα δύο τμήματα της ΑΕΚ από την Αυστραλία αγωνίστηκαν οι: Frilgos, Dinos, Rovers, Papoutsis, Apokis, Stavropoulos, Athanaseris, Andrew, Clare, Hatzon, Rahimi, Mathie, Sotieopoulos, Spyrakis, Cooper, Petrovski, Trovatos.

Προπονητές της AEK FOOTBALL Academy στην Αυστραλία και οι οποίοι συνοδεύουν την αποστολή, είναι οι Παναγιώτης Ζορμπάς, Γιάννης Τσαταλιός , Θανάσης (Arthur) Diles.

Η ομάδα των Ακαδημιών της ΑΕΚ από την Αυστραλία θα δώσει ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια, αύριο Τετάρτη με τον Ατρόμητο και μεθαύριο Πέμπτη με την Κόρινθο. Καθημερινά γίνονται προπονήσεις μαζί με τα αντίστοιχα τμήματα της Ένωσης και υπό τις οδηγίες των προπονητών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα