Ελπίζει ακόμη η Νάπολι

15:41 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIE A'-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Ένιο Ταρντίνι»
Στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League παρέμεινε η Νάπολι, αφού επικράτησε με 2-1 της Πάρμα μέσα στο «Ένιο Τατρντίνι» φθάνοντας τους σαράντα τρείς βαθμούς. Οι «παρτενοπέϊ» πήραν προβάδισμα στο 40' όταν ο Χάμσικ τροφοδότησε τον Καβάνι, ο

οποίος ανατράπηκε από τον Μουσάσιο με τον διαιτητή του αγώνα να καταλογίζει πέναλτι. Ο Μιραντέ απέκρουσε αρχικά το πλασέ του Καβάνι από τα 11 βήματα, ωστόσο ο Ουρουγουανός με νέο σουτ στην επαναφορά άνοιξε το σκορ. Η Πάρμα ισοφάρισε στο 77' όταν μετά από κόρνερ του Τζιοβίνκο από τα δεξιά ο Παλέτα σούταρε από την μικρή περιοχή, με τον Ντε Σάνκτις να αποκρούει ασταθώς και στην συνέχεια ο Τζακάρντο με δεξί πλασέ έκανε το 1-1. Η Νάπολι πήρε τους τρείς βαθμούς στο 86' όταν ο Καβάνι τροφοδότησε τον Λαβέτσι, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 90+2' όμως το σουτ του Λαβέτσι σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μιράντε.
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τσακάρντο, Παλέτα, Σαντακρότσε, Μαριγκά, Γκαλόπα, Μπαμπιανί, Μουσάσιο (65' Βαλντές), Μοδέστο (76' Τζόναθαν), Οκάκα (76' Μάρκες), Τζιοβίνκο.
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Γκράβα (36' λτρ Φερνάντες), Καναβάρο, Μπρίτος (19' λτρ Καμπανιάρο), Τζεμαιλί, Γκάργκανο, Μάτζο, Ντοσένα, Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα