«Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μινιολέ»

21:21 23/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, οι «κόκκινοι» τα έχουν βρει στα 11 εκατομμύρια λίρες με την Σάντερλαντ για την μετακίνηση του 25χρονου γκολκίπερ από το «Στάδιο του Φωτός» στο «Άνφιλντ».
Ο εκπρόσωπος του παίκτη πάντως φρόντισε με δηλώσεις του να δώσει νέο... ενδιαφέρον στην υπόθεση, τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν το θέμα είναι τυπικό (να περάσει ο παίκτης τις ιατρικές εξετάσεις) ή... παίζει κάτι άλλο...
«Ελπίζουμε πως θα ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση και ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ» ήταν η αρχική

τοποθέτηση του μάνατζερ του Μινιολέ, η οποία δημιούργησε ερωτηματικά.
Η συνέχεια των δηλώσεών του πάντως ήταν πιο... φυσιολογική:
«Το να πας από τη Σάντερλαντ στη Λίβερπουλ, είναι πολύ μεγάλο βήμα. Πρέπει να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Ξέρω τις δυνατότητες του Σιμόν και επίσης ξέρω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους συναγωνισμό.. Παίζει με την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι κάθε εβδομάδα, άρα ποιο είναι το πρόβλημα;»
Σε κάθε περίπτωση , το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με το πιο πιθανό σενάριο να θέλει τον Μινιολέ να συνεχίζει την καριέρα του με τη φανέλα των «κόκκινων».

Keywords
Τυχαία Θέματα