Έμερι: Ευκαιρία να κατακτήσουμε το τρόπαιο

11:24 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στα ημιτελικά του Europa League βρίσκεται η Βαλένθια μετά το εμφατικό 4-0 επί της Αλκμααρ με τον Ουνάι Έμερι να υποστηρίζει πως η ισπανική ομάδα έχει αρκετές πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό και μια μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο στην δεύτερη, τη τάξει, ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Μεστάγια" για τα προημιτελικά του θεσμού, ο προπονητής της Βαλένθια τόνισε: "Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε την Ατλέτικο και έχουμε αρκετές πιθανότητες να αγωνιστούμε εμείς στον τελικό. Κάθε προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Πάντως, ούτε εμείς θέλαμε την Ατλέτικο, ούτε εκείνοι ήθελαν εμάς".
Για την παρουσία τριών ισπανικών ομάδων στα ημιτελικά του Europa League, ο Έμερι δήλωσε: "Είμαστε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι με την ικανότητα των ισπανικών ομάδων, αφού πέντε από αυτές βρίσκονται στις ημιτελικές φάσεις δυο διοργανώσεων. Αυτό μάλιστα είναι καλό για την εθνική ομάδα. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να μιλήσουμε για το ισπανικό ποδόσφαιρο".
Όσο για την συνέχεια της Βαλένθια μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Τούρκος τεχνικός τόνισε: "Η ομάδα δυσκολεύεται στο πρωτάθλημα και χρειάζεται να βάλουμε τέλος σε αυτό το πρόβλημα. Θα παλέψουμε όμως σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα