Εν αναμονή των εξελίξεων στην ΑΕΚ

02:45 29/3/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει πάρει την απόφαση να βρει λύση για το οικονομικό θέμα, που ταλανίζει το τμήμα. Οι παίκτες έχουν γίνει μια γροθιά και με επικεφαλής τους πιο έμπειρους αθλητές είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια τόσων χρόνων, γεμάτη επιτυχίες και τίτλους. Έτσι, μέσα σε αυτή και την επόμενη εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να συναντηθούν με άτομα που έχουν την

δύναμη και αγαπούν την ΑΕΚ, ώστε να συζητήσουν το αν υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί κάποια χορηγία, που θα φανεί σωτήρια στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζουν οι παίκτες της Ένωσης. Τα παιδιά έχουν μάθει να παλεύουν και δεν επιθυμούν να το βάλουν κάτω, παρά το ότι η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα όρια.
Οι εξελίξεις σίγουρα, θα κρίνουν το μέλλον της ΑΕΚ και γι' αυτό οι παίκτες θέλουν να σκέφτονται πως θα υπάρξει αντίκρυσμα από όσους μπορούν να δώσουν μια οικονομική ένεση για να μπορέσουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ!

Keywords
Τυχαία Θέματα