Εν αναμονή των μεταγραφών

19:07 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στόχος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές είναι η απόκτηση νεαρών αθλητών που θα έχουν ταλέντο, πάθος και όρεξη για δουλειά. Ο λόγος που ο Γιώργος Κλαρούδας, αλλά και η διοίκηση της Ένωσης... βλέπουν τα νέα παιδιά είναι πως με αρκετή δουλειά και προσήλωση θα καταφέρουν μέσα στα επόμενα χρόνια να δημιουργήσουν με την « κιτρινόμαυρη» φανέλα και να διεκδικήσουν επιτυχίες. Πέρα από τα παιδιά που γνωρίζει ο Ενωσίτης τεχνικός από τη θητεία

του στον Πανελλήνιο θα υπάρξουν και οι δοκιμές παικτών από άλλους συλλόγους, αλλά και από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, αφού στόχο αποτελεί η ομάδα να στηρίζεται σε βάθος χρόνου στα δικά της παιδιά. Είναι γνωστό άλλωστε πως στις Υποδομές υπάρχει αρκετό ταλέντο κι αυτό είναι κάτι το οποίο θα εκμεταλλευτούν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με μεταγραφές παικτών, αφού ακόμα δεν επιθυμούν από την Ένωση να βγουν τα ονόματα των μελλοντικών στόχων προς τα έξω για προφανής λόγους.

Τέλος, από τη νέα εβδομάδα είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν νέα και από το γηπεδικό θέμα. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν απάντηση από τις επιτροπές του κλειστού γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας που βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό και το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει κάτι επίσημο.

Keywords
Τυχαία Θέματα