«Ένα σκουλήκι ο Γκιγκς»

10:26 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι αποκαλύφθηκε πως ο Ράιαν Γκιγκς διατηρούσε επί οκτώ χρόνια δεσμό με την σύζυγο του αδελφού του με τον Ρόντρι Γκιγκς να μιλά δημόσια για πρώτη φορά και να μην διστάζει να αποκαλέσει τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "σκουλήκι".

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "SUN", ο Ρόντρι Γκιγκς τόνισε: "Ο Ράιαν είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι τίποτα σαν άντρας. Είναι ένα σκουλήκι, μια νυφίτσα.

Η Νατάσα ήταν όλη μου η ζωή και αυτός υποτίθεται ότι ήταν το πιο κοντινό πρόσωπο σε εμένα. Πάντα πίστευα ότι ήταν ένα σπουδαίο άτομο, τώρα όμως ξέρω ότι δεν είναι. Είναι ντροπή. Δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη και είναι καλό που γνωρίζω ότι κατέστρεψε την ζωή μου μόνο και μόνο για το σεξ. Το πιο σκληρό πράγμα ήταν να τους φαντάζομαι μαζί. Όταν κάποιος είναι ο ήρωας σου για το περισσότερο κομμάτι της ζωής σου και μετά ανακαλύπτεις ότι σου έλεγε ψέματα και σε εξαπατούσε, και ότι κοιμόταν με την γυναίκα σου πίσω από την πλάτη σου, αυτό είναι επώδυνο".

Ο Ρόντρι Γκιγκς θέλησε να υπερασπιστεί την γυναίκα του λέγοντας: "Αγαπώ την Νατάσα, είναι γυναίκα μου. Θέλω να προσπαθήσω να σώσω τον γάμο μου. Αν μπορέσω, θέλω να αποκτήσω μια καλή οικογένεια, ένα όμορφο σπιτικό. Πιστεύω ότι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον Ράιαν σε νεαρή ηλικία".

Keywords
Τυχαία Θέματα