Αναστασόπουλος: «Ένα τηλέφωνο και γυρίζω στην ΑΕΚ»

09:10 20/5/2013 - Πηγή: AEK365

Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και το τονίζει και δημόσια πλέον... Ο λόγος για τον Δημήτρη Αναστασόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ξεκαθάρισε ότι περιμένει πώς και πως ένα τηλεφώνημα από την ΑΕΚ και γυρίζει πίσω σε αυτή, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό σχετικό ρεπορτάζ του aek365. Ο Αναστασόπουλος, από

το Μόντρεαλ, μίλησε και ξεκαθάρισε τις προσθέσεις του:

«Αυτό που ευχόμαστε και περιμένουμε όλοι μας πέρα από το ποιος θα μείνει ή όχι είναι να δούμε μια ΑΕΚ ικανή να σταθεί στα πόδια της και να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα, όπου και της αρμόζει λόγω ιστορίας και ονόματος. Προσωπικά το βασικότερο κριτήριο είναι η ομάδα να μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα λειτουργώντας επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται από εκεί και πέρα πολλά πράγματα ένας παίκτης για να δεχθεί να ακολουθήσει την ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς αυτή την φανέλα. Αυτή την στιγμή είμαι εκτός Ελλάδος και περνάω χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους καθώς δεν μπορώ να τους βλέπω πολύ μέσα στον χρόνο. Το εισιτήριο της επιστροφής είναι ανοιχτό λόγω... ΑΕΚ! Όποτε δεχθώ τηλεφώνημα και υπάρχει οποιαδήποτε προοπτική, την επόμενη μέρα θα είμαι στην Αθήνα για την ΑΕΚ».

Σχετικά με την προοπτική Μελισσανίδη ο 23χρονος αμυντικός χαφ ανέφερε: «Αυτή την στιγμή είμαι εκτός Ελλάδος και ενημερώνομαι από τα sites και τους ανθρώπους της οικογένειας μου. Αν όντως ισχύουν ότι γράφουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, τότε θα γίνουν σημαντικά και μεγάλα βήματα για το καλό της ΑΕΚ. Πιστεύω τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε καλά και σημαντικά νέα. Ο κ. Μελισσανίδης είναι ένας ισχυρός επιχειρηματίας μα πάνω από όλα ΑΕΚτζής που πονά την ομάδα. Το μέγεθος του μαρτυρά το τι μπορεί να κάνει για το καλό της ΑΕΚ. Και πάνω και πρώτα από όλα το γήπεδο» τόνισε χαρακτηριστικά αναφορικά με τον Μελισσανίδη που θέλει να αναγεννήσει την «Ένωση»,

Για την εκκαθάριση της ΑΕΚ μέσω του υποβιβασμού της στη Γ' Εθνική: «Όσο δύσκολο και επώδυνο είναι να βλέπεις την ΑΕΚ εκτός της Α' εθνικής, πιστεύω ότι τελικά μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας. Η ΑΕΚ θα γίνει ξανά πρωταγωνίστρια. Ήταν όπως όλα δείχνουν ο μόνος τρόπος να καθαρίσει το ιστορικό των χρεών και η ομάδα να βρει την υγεία της σε όλα τα επίπεδα. Αρκεί να υπάρχει ένα σοβαρό πλάνο και να ακολουθηθεί πιστά».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες του: «Ο κ. Δέλλας πιστεύω πως έχει και τις γνώσεις και την εμπειρία να μπορεί αν χειριστεί μια τόσο δύσκολη περίπτωση. Ξέρει την ομάδα και από μέσα σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής πλέον. Επίσης γνωρίζει τους ανθρώπους που θα ασχοληθούν με την ΑΕΚ και για μένα αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.
Για τους κ. κ. Ζήκο και Μπορμπόκη όσο τους έζησα είχαν πολύ σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης. Έχουν σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και την μεταδοτικότητα που χρειάζεται για να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι χρειάζεται. Προσωπικά μου άρεσε πολύ η επαφή μαζί τους και η συνεργασία που είχαμε στις προπονήσεις. Μακάρι να συνεχίσουν στην ΑΕΚ και να είμαι και εγώ μέλος της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα