Ένα… τρακάρισμα, ένας στόπερ και η ΑΕΚ!

21:01 19/7/2014 - Πηγή: AEK365

Την ΑΕΚ εμπλέκουν τα ΜΜΕ της πρώην Γιουγκοσλαβίας, σε ένα σενάριο που ξεκίνησε από την Σερβία και... εξελίχθηκε από τον Τύπο του Μαυροβουνίου. Συγκεκριμένα, μια ιστοσελίδα της Σερβίας, η mondo.rs, φιλοξένησε χθες ρεπορτάζ για ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ο τεχνικός διευθυντής της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, Νταμίρ Τζίμοβιτς, στην Ελλάδα. Βάσει του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, το τρακάρισμα συνέβη κατά

τη διάρκεια του ταξιδιού του Τζίμοβιτς από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, το οποίο είχε ως στόχο να συναντήσει δύο προσωπικούς του φίλους: τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ωστόσο, στο εν λόγω ρεπορτάζ δεν δίνεται μεταγραφική προέκταση στην συνάντηση του Τζίμοβιτς με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, καθώς αναφέρεται ότι η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Σπαρτάκ στην Ελλάδα είχε στην πραγματικότητα ως στόχο να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για δύο αμυντικούς της ομάδας του, τον Ίλια Ράντοβιτς και τον Ντάνιελ Φάρκας.
Ωστόσο, η ιστοσελίδα του Μαυροβουνίου, που είναι η πατρίδα του Ράντοβιτς, δίνει σήμερα μια προέκταση στο θέμα, αναφέροντας ως υποψήφια για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της mnsport.me έχει ως τίτλο: «Ο Ράντοβιτς κοντά σε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ» και σε αυτό αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο αμυντικός Ίλια Ράντοβιτς, μετά από μια εξαιρετική σεζόν στη Σερβία, μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Έπειτα από μια χρονιά στην οποία ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης της Σπαρτάκ, ο 29χρονος στόπερ κέρδισε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός διευθυντής της Σουμπότιτσα Νταμίρ Τζίμοβιτς ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά είχε ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ελαφρά. Η Σπαρτάκ έχει άριστη συνεργασία με τους συλλόγους της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Αν ο Ράντοβιτς ενταχθεί στην ΑΕΚ, θα συναντήσει τον Ντάρκο Ζόριτς».
Ο Ράντοβιτς γεννήθηκε στις 9 Μαϊου του 1985, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων στην Βοϊβοντίνα, την Μπούντουκνοστ και την Τσέλικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα