Ένα υπέροχο μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

10:27 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στη ρεβάνς του 4-4, στο Λεβερκούζεν κόντρα στην πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα, η πρόκριση στην "κόλαση" της Φιλαδέλφειας δεν θα μπορούσε να χαθεί... Η ΑΕΚ πολλά χρόνια μετά την τελευταία της φορά αναγκάστηκε να δώσει ένα τόσο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι μέσα στο μεσημέρι. Η Γερμανική τηλεόραση το απαίτησε, η UEFA το δέχθηκε και η ρεβάνς του 4-4, έφερε την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν σε δύσκολη, για τον κόσμο, ώρα στη Νέα

Φιλαδέλφεια, σαν σήμερα, 7 Δεκεμβρίου του 2000. Στις 3 ορίστηκε το παιχνίδι και ο φόβος ήταν να μη γεμίσει το γήπεδο, λόγω της ώρας και της εργάσιμης ημέρας. Τελικά και η Νέα Φιλαδέλφεια γέμισε και η ΑΕΚ πήρε μία πανάξια πρόκριση. Το 2-0 που διαμόρφωσαν ο Νάβας στο 16' και ο Τσιάρτας στο 49', χαρίζοντας στην Ένωση μία μεγάλη πρόκριση απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερ Λεβερκούζεν της εποχής. Η ΑΕΚ πέρασε στην 4η φάση του Κυπέλλου UEFA και απέναντί της βρήκε τη Μπαρτσελόνα, από την οποία και αποκλείστηκε.

07/12/00: ΑΕΚ-Λεβερκούζεν 2-0

(16' Νάβας, 49' Τσιάρτας)Αγωνίστηκαν: Ατματσίδης, Καψής, Ζήκος, Φερούζεμ, Ζαγοράκης (71' Πετκόφ), Κωστένογλου, Λάκης, Κασάπης, Νάβας (71' Καραγιάννης), Τσιάρτας (87' Μαλαδένης), Νικολαΐδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα