Ένας δολοφόνος απαντά πώς είναι να σκοτώνεις

18:22 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο σάιτ Quora κάθε χρήστης μπορεί να μπει και να γράψει μια ερώτησή του κι όποιος από τους υπόλοιπους χρήστες ξέρει την απάντηση μπορεί να λύσει την απορία.

Μια από τις ερωτήσεις που ξεχώρισε τις τελευταίες μέρες έλεγε: «Πώς είναι άραγε να σκοτώνεις κάποιον;». Η πιο ακριβής απάντηση δεν θα μπορούσε παρά να δοθεί από έναν δολοφόνο.

Ο 34χρονος Τόμι Γουίνφρεϊ βρίσκεται στη φυλακή καθώς καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση για δολοφονία, όταν στα 19 του εθισμένος στα ναρκωτικά σκότωσε έναν άνθρωπο.

Ο Γουίνφρεϊ γράφει: «Αισθανόμουν σαν αδύναμος αλήτης. Αν δεν τον σκότωνα θα

άφηνα κάποιον άλλο να μου επιβληθεί. Έπρεπε να διατηρήσω την φήμη μου ως drug dealer» λέει ανάμεσα σε άλλα. Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην δολοφονία αναφέρει:

«Ένιωθα ανάξιος αγάπης και ανάξιος να αγαπήσω. Έτσι υποβάθμισα την αξία της ζωής. Τόσο την δική μου, όσο και των άλλων. Το τράβηγμα της σκανδάλης είναι μια πράξη ανορθολογική. Νιώθω πως έχω κλέψει από την οικογένεια του θύματος το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή».

Ο Γουίνφρεϊ παρά το γεγονός ότι είναι στη φυλακή μπορεί να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ χάρη στο πρόγραμμα των ΗΠΑ «The Last Mile», το οποίο προετοιμάζει τους τρόφιμους να δουλέψουν στον τεχνολογικό τομέα μετά την αποφυλάκιση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα