Ένας επίγειος παράδεισος για την ΑΕΚ!

10:22 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας μόλις χρόνος πέρασε για να φανεί η διαφορά μιας καλής και μιας κακής τοποθεσίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ. Πέρσι, τέτοια περίπου εποχή, η Ένωση βρισκόταν στη Σλοβενία, στο χειρότερο ίσως μέρος που έχει βρεθεί ποτέ για να προετοιμαστεί σωστά η ομάδα και να αποδώσει στο υπόλοιπο της σεζόν. Ανύπαρκτες αθλητικές εγκαταστάσεις, με την Ένωση να μοιάζει... τσιγγάνα, που καθημερινά μάθαινε σε ποιο γήπεδο, από τα γύρω της περιοχής,

θα μπορούσε να προπονηθεί. Θερμοκρασίες που πολλές φορές απαγόρευαν στον Μανόλο Χιμένεθ να δουλέψει στη φυσική κατάσταση και ένα ξενοδοχείο όπου οι παίκτες ήθελαν από την πρώτη κιόλας μέρα να φύγουν. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το «Carden Park» αναμφίβολα αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Τσέστερ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο, που ανήκει στο «αφεντικό» της Γούλβς και παρέχει τα πάντα.
Σε μία τεράστια έκταση (χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόσταση από την πύλη μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου η απόσταση είναι περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο), που εκτός από την κεντρική μονάδα, υπάρχουν μπάνγκαλοους, γήπεδο γκολφ, γήπεδο μίνι γκολφ και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου προπονείται η ομάδα και είναι 3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Σε αντίθεση με την Σλοβενία, που καθημερινά οι ποδοσφαιριστές ήθελαν τουλάχιστο δύο ώρες την ημέρα για τη μετακίνησή τους, ώστε να προπονηθούν, στην Αγγλία τα έχουν όλα στα... πόδια τους. Μάλιστα, το «Carden Park» δείχνει ξεχασμένο από τον... Θεό, στη μέση του... πουθενά και έχει την απόλυτη ησυχία για να μπορέσουν να δουλέψουν προπονητής και παίκτες, απερίσπαστοι από το πλήθος του κόσμου που βρίσκεται αυτές τις μέρες, τόσο στο Λονδίνο, όσο και σε άλλα μέρη της Αγγλίας, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.
Σίγουρα υπάρχουν πολλές δυσκολίες για τον Βαγγέλη Βλάχο και τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο έχουν όλοι τους την ευκαιρία να δουλέψουν αυτές τις μέρες σε ιδανικές συνθήκες, που αναμφισβήτητα θα τις ζήλευαν παλιότεροι παίκτες με πολύ πιο «βαριά» ονόματα στην πλάτη τους. Όσο για χώρους αναψυχής; Σκάκι, ντάμα και φιλέ για ποδοβόλεϊ, είναι μερικά από τα όσα θα μπορούν να «γευτούν» οι ποδοσφαιριστές κατά το διάστημα της παραμονής τους στην Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα