Ενδιαφέρον από Γερμανία για Μάκο

12:42 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ δεν θα είναι μόνο ο Λεονάρντο αυτός που θα πουληθεί. Σας είχαμε ενημερώσει εξάλλου ότι έχει μπει πωλητήριο για όλους τους παίκτες... Στην πρώτη γραμμή μαζί με τον Λεονάρντο είναι και ο Γρηγόρης Μάκος. Επίσης πρόταση υπάρχει για την ώρα μόνο για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο στην ΠΑΕ ΑΕΚ λένε πως ξέρουν πως μία Γερμανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μάκο - χωρίς ωστόσο να καταθέσει πρόταση.
Οι Γερμανοί έχουν

συλλέξει πληροφορίες για τον διεθνή μέσο της ΑΕΚ, επιθυμούν να τον δουν να παίζει και στο EURO κι έπειτα να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. Στην ΠΑΕ τώρα θέλουν επίσης να αγωνιστεί ο Μάκος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, να παίξει καλά, μήπως και ανεβάσουν την τιμή πώλησής του. Συζητήσεις εννοείται πως ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει με τους Γερμανούς, με το όλο θέμα να παραμένει στο φιλολογικό ενδιαφέρον.
Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μάκος αυτή την εποχή είναι αφοσιωμένος στην Εθνική και δεν δείχνει να αγχώνεται για τη μεταγραφή του. Μετά το EURO εάν κι εφόσον υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον θα το συζητήσεις, ωστόσο ο μέσος της ΑΕΚ εμφανίζεται ιδιαίτερα δεμένος με την ομάδα και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο σύλλογο προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Από εκεί και πέρα παρουσιάζεται διατεθειμένος να προσφέρει στην ΑΕΚ όπως μπορεί: Είτε με μεταγραφή του ώστε να βάλει η ΑΕΚ λεφτά στα ταμεία της, είτε μένοντας στην ομάδα προσφέροντας αγωνιστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα